середу, 21 травня 2014 р.

Головний міліціонер Січеславщини пішов у відставку

фото Єгора Соболєва
Георгій Гогуадзе, міліціонер, який був в.о. начальника Дніпропетровського обласного управління області останні 3 місяці, погодився піти у відставку. Таке рішення його змусила прийняти громада міста.

Сьогодні, 21 травня, дніпропетровці навідалися до очільників місцевої міліції з однією вимогою: "Відставка!". Невдоволених тим, що за останній час міліція в області залишилась майже без змін, було близько 150 людей, серед них свободівці, члени ПС, активісти євромайдану та звичайні жителі міста.


Георгій Гогуадзе - колишній член ПР. Під час травневих свят, коли можливі були серйозні провокації у місті, показав себе вкрай безвідповідально - взяв відпустку. За свого керівництва управлінням у  такий тривожний час не зробив кадрових змін, які від нього вимагалися, ба більше - підвищив осіб, які фальсифікували справи на дніпропетровських активістів після подій 26 січня.

Нагадаємо, 26 січня, під час так званого штурму ОДА дніпропетровська міліція за наказами  "смотрящіх" міста вивела проти населення озброєних тітушок. Після побоїщ було арештовано багато аквістів, у тому числі і тих, хто не брав активної участі у подіях. Багато людей отримали поранення середньої та важкої ступені тяжесті.

фото Кирило Дороленко (Охорона від громадян)

фото Кирило Дороленко (наліпка на столі в Обл. МВС)

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ