середу, 9 березня 2016 р.

До 14.03 дніпряни можуть надсилати атестаційній комісії відомості про міліціонерів

Атестаційна комісія просить громаду Січеслава (Дніпра) до 14 березня надіслати в електронному вигляді зауваження стосовно міліціонерів, які в минулому погано себе зарекомендували.


Для цього в мережі створено  таблицю під назвою "Відомості про факти неправомірної поведінки співробітників Головного Управління Національної Поліції України у Дніпропетровській області".

Ця форма розроблена для збору та розгляду повідомлень від громадян України про факти неправомірної поведінки співробітників Головного Управління Національної Поліції у Дніпропетровській області. Всі відомості зібрані у цьому опитуванні будуть надані для розгляду атестаційними комісіями в повному обсязі.

Можна заповнити форму анонімно, можна залишити свої дані, а також є варіант можливості бути присутніми на атестаційній комісії.

"Якщо Ви бажаєте надати інформацію анонімно  оберіть 1 (така інформація розглядатиметься в останню чергу); якщо Ви готові залиши контактні дані, але не готові бути присутніми на засіданні атестаційної комісії під час співбесіди з відповідним співробітником  оберіть 2; якщо Ви готові бути присутнім під час співбесіди з відповідним співробітником  оберіть 3",  зазначається в формі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ