суботу, 22 червня 2013 р.

П'яні СБУшники спричинили ДТП: 1 людина загинула, 10 - постраждали

За кермом автомобіля Infiniti FX35, який влаштував ДТП в Києві, за попередніми даними, знаходився співробітник Служби безпеки України (СБУ). Про це РБК-Україна повідомили у військовій прокуратурі Центрального регіону. Одна людина загинула, 10 - постраждали. 
Крім того, в машині знаходився ще один співробітник СБУ.

Повідомляється, що аварія сталася саме з вини водія Infiniti FX35, який проїхав на заборонний сигнал світлофора, зіткнувся з автобусом, після чого зачепив ще дві машини.
Розслідуванням справи займеться військова прокуратура Центрального регіону.
На даний момент проводиться медична експертиза водія Infiniti з метою визначення, чи був він у стані алкогольного сп'яніння.
Нагадаємо, сьогодні вранці, близько 7:00 на Інтернаціональній площі в Києві сталося зіткнення автомобілів Infiniti FX35, Toyota Corolla, Opel Zafira і автобуса "МАЗ". Після зіткнення Infiniti перекинувся.
В результаті ДТП пасажир автомобіля Infiniti від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці пригоди. Водій і двоє пасажирів цього ж автомобіля, а також водій і шість пасажирів автобуса доставлені до лікарні з травмами різного ступеня тяжкості.
Правоохоронці з'ясовують обставини і причини ДТП.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ