пʼятницю, 20 червня 2014 р.

Питання тарифів на проїзд в маршрутках прокурор обговорить зі "Свободою"

Прокурор міста Роман Сосков запросив до себе представників ВО"Свобода" для наради. Це сталося після того, як свободівці на черговій сесії почали вимагати зниження тарифів на проїзд у маршрутних таксі.

Активісти вказали на безліч порушень, які мали місце при затвердженні нового тарифу та під час розрахунку його складових. Крім того, вони озвучили інформацію про те, що через непрозорість тендерів та корупційні схеми у місті не мають можливіості працювати перевізники, які здатні забезпечити високу якість перевезень за адекватними тарифами.

Свободівці вимагали провести позачергову сесію, на яку винести питання повернення вартості проїзду в маршрутках до 3 грн та пошуку взаємовигідних варіантів співпраці перевізників з міською владою та громадськістю.

Сьогодні на зустрічі з прокурором представники "Свободи" нададуть матеріали та результати досліджень і підрахунків, що свідчать про незаконність та економічну необгрунтованість встановленого нині тарифу.

Ситуація на сесії досягла практично точки кипіння - наприкінці представники перевізників навіть поговорили з активістами на підвищених тонах.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ