пʼятницю, 22 серпня 2014 р.

У ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ СЛУЖБОВІ ОСОБИ ТОВ ЗАВИСИЛИ ВАРТІСТЬ ВИКОНАНИХ РОБІТ БІЛЬШ НІЖ НА 700 ТИС. ГРИВЕНЬ

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Як з’ясувалося, службові особи товариства з обмеженою відповідальністю зависили вартість об’єму виконаних робіт по об’єкту «Будівництво виставкового комплексу «Парк Ракет» по проспекту Кірова, 2, м. Дніпропетровськ», за грудень 2013 року. Після чого акти виконаних робіт надалися для оплати до управління державної казначейської служби України в Дніпропетровській області. В результаті цього, зловмисники спричинили збитки бюджету Дніпропетровської області на суму 739 017 гривень.


18 серпня за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України в Дніпропетровській області було відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції вказаної статті зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та зі спеціальною конфіскацією.

ВЗГ ГУМВС України
в Дніпропетровській області

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ