неділю, 30 червня 2013 р.

День Конституції для січеславців

На День Конституції патріотична спільнота Січеслава вийшла в центр міста запитати городян, що для них означає День Конституції. Поки одні купалися в промінчиках слави з громофоном і палкими промовами, інші - спілкувалися з січеславцями. Чи вийшов конструктивний діалог?  So so:)

Микола опитує людей, а журналісти жаліються, що він відбирає в них хліб:) Ось він, затятий націоналізм:)
На запитання Юри, що для вас День Конституції, відповідь: "Ну, празднік", на запитання стосовно України - починає лаятись на владу.
Старше покоління охоче зупиняється біля прапорів "Свободи", поспілкуватись з молоддю.
Віталій Роменський закликає вбивати в українцях рабську свідомість.



Для творчої душі дівчини, яка грає посеред міста на саксофоні це - "Звичайний день". Для когось іншого - "Конституція - це незалежність України", "Найбільше свято демократії", "Просто радісне свято", "Державне свято головного документу", "Мій день народження!", "Ну, празднік".

Вдалося навіть поспілкуватися з міліцією. Ну як, поспілкуватися. Ми хотіли зробити відеозапис з інтелектуальними відповідями наших правоохоронців про те, що таке день Конституції і як вони її дотримують, а натомість отримали бурчання "ми на роботі". З СБУшниками також не склалося. Замість ввічливого привітання чи "зі святом" нас впритул почали... фотографувати. :) Ну не сміх?  Хамство та неповага до звичайних людських відносин. Як там в 28 статті Конституції? "Кжен має право на повагу до його гідності". :)

Та я не припиняю щукати людей в  правоохоронцях. Може, мені просто не щастило весь цей час?

Дякуємо усім, хто був  присутній на акції і тим, хто дотримується Конституції. Пам'ятаємо, що джерелом влади в Україні є ми (ст. №5).

Онука Чучупаки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ