пʼятницю, 11 січня 2013 р.

Близько тисячі січеславців за волю Павличенкам! (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Нарешті у Січеславі відбувся марш захисту Павличенків! Близько 1000 (!!!)  прихильників батька і сина Павличенків пройшлися центральним проспектом Січеслава з криками «Волю Павличенкам!».

Видовище було неймовірне: потужність запалу протестуючих заряджала енергією непокори всіх навкруги.

На заході були присутні як представники Ультрас ФК «Дніпро», громадської організації «Студентської Свободи», молодіжного руху  «Якщо не ти, то хто?», так і незалежні громадські активісти міста. Офіційність акції заявкою у міську раду забезпечила Січеславська "Свобода".

Скандували "Свободу чесним, свободу Павличенкам!", "Сьогодні Павличенки, завтра ТИ!", "Слава Україні, Героям - слава!", "Один за всіх і всі за одного".

Січеславський марш "Волю Павличенкам!" став не просто акцією солідарності, скоріше – криком проти свавілля нашого  судочинства. Щороку в Україні несправедливо засуджують тисячі  "павличенків" - шляхом вибиття зізнання, фальшування доказів тощо. Справа Павличенків - черговий привід нагадати про те, що судову систему України необхідно покращувати, а  зв`язок між владою та народом робити двостороннім (замість існуючої сьогодні системи відсутності будь-якого зворотнього контакту від влади).


Чи матиме акція результат? Покаже час. В цьому місяці Україну очікує багато подібних заходів у різних містах, найбільший - 14 січня у Києві. Маємо надію, що все, що ми робимо для Павличенків - не дарма!


Організатори шикують колону
 У натовпі стає тісно та гаряче










 
 Організатор Дніпропетровських футбольних фанатів дає останні вказівки
 Аліса заряджає:)
 Кирило заряджає:)
 
 Андрій Денисенко викликає в натовпу легке обурення, коли починає говорити про політику. Частина хлопців не дуже вихована.

 Новоспечена соціалістка Вікторія Шилова забула, як колись говорила українською. Сьогодні вона регіональною мовою розповідала молоді про несправедливість куплених соціальних служб. Було дотепно, коли Павличенків вона назвала Павлюченками:)
 
 Представниця захисту "дніпропетровського терориста"Реви також, на жаль, не правильно називає прізвище винуватців нашого мітингу.










 Луноход:) Це таке прізвисько.  Чому - не знаю:)

 Салют біля обласної прокуратури. Наша міліцейська охорона перелякалась, і підбігла з проханням, щоб ми йшли далі.


 Ультрас такі ультрас:)
 
 Площа Леніна. Завойовуємо центр міста:)






 Заполонили європейську площу!:)
 Українське кохання врятує світ:)

Онука Чучупаки

23 коментарі:

  1. Девушка на последнем фото состоит в еврейской общине

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну то й що ? Голоане що вона теж боліє за Україну!!

      Видалити
    2. Взагалі то я жидів ненавиджу!!

      Видалити
  2. Ви що в якій "ОБЩИНЕ" ))))І ЦЕ НЕ МОЄ КОХАННЯ-ЦЕ Я ТА МОЯ РІДНА СЕСТРА!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. "Андрій Денисенко викликає в натовпу легке обурення, коли починає говорити про політику. Частина хлопців не дуже вихована." Возмущение потому что это не политическая акция, мы пришли поддержать своих друзей, а не слушать про политику от людей, которые ни отца, ни сына ни разу не видели (и фамилию даже неправильно называют), и если бы не акции Динамовских и не только ультрас, то эти люди, и не узнали бы про семью Павличенко. Пришли отстоять своих друзей от мусорского беспредела, а не пиариться, как Шилова, Денисенко и тд. Хорошо хоть партийный флаг Свободы только достали, и сразу спрятали. В этом деле не место политике!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Взагалі-то пропор ВО Свобода навіть не намагались вдагати на вудочу!
      Думали вдягти прапор ВМГО "Студенська Свобода", так як її представники були співорганізаторами та були присутні на акції. Проте не стали.

      Видалити
    2. Думали-не думали, а флаг был поднят возле памятника Славы и сразу же убран. А Свободы или Студ.Свободы- роль играет для вас, т.к. Свобода-партия, а Студ.Свобода- гражданская организация, но для большинства людей это одно и тоже(флаги очень похожи). И не во флаге дело, а в разговорах о политике.

      Видалити
    3. Всі окрім одного, хто виступав має пряме відношення до політики, деякі про це не говорили! у Денисенка виступ нормальний(із політики було лише те, що він предствився як спободівець, але ніякої агітації не було).
      А ось виступ Шилової-пєчалька

      Видалити
    4. З чого ви так впевнені що вони не знають цих людей? Де ви бачили, щоб вони неправильно називали їх прізвище? (я про Денисенко). І на кінець - ви прийшли підтримати своїх друзів - ми прийшли підтримати їх також. Якщо завтра когось ще посадять ні за що, але ця людина не буде пов'язана с футболом, ви її підтримувати не будете? Я правильно вас зрозумів? Ми прийшли в перчу чергу підтримати сім'ю Павличенків та висловити підтримку проти подібного судочинству в майбутньому, щоб такого не могло статися з іншими людьми. Денисенко почав говорити про політику? І багато там політики було? Він сказав правильні реальні речі, які нажаль діють в Україні, а саме про заказне судочинство і т.п. Не треба бути аполітичними взагалі, бо багато що залежить нажаль від політики. Хоча може в чомусь ви і праві - на рахунок Динамівських Ультрас, так дійсно завдяки ним дуже швидко розлетілась інфа про них, але не забувайте і про те, що є ще дуже багато жертв судочинства про яких ви наврядчи знаєте та дізнаєтесь, крім того - наврядчи навіть підтримаєте.

      Видалити
  4. На останньому фоті зображена я зі своїм брат, а підписали Кохання врятує світ=)) І я не Єврейка, ви щос плутаєте, я Українка))*

    ВідповістиВидалити
  5. Та це такі люди, яким щось зовні не сподобалось - одразу жидівка і т.п. Не треба їх сприймати серьйозно.

    ВідповістиВидалити
  6. При всем уважении...мы бы без организаторов от свободы передрались и никто бы никуда не пошел. Мы б даже колонну не свормировали потому что все как овцы в стаде бе-бе-бе... УЖАС!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Погоджуюсь, хоча можливо б сформували колонну без організаторів, але я коли йшов маршем, вибачте - стадо б....., тому не знаю що б було. З повагою до фанів, але Свобода має такі ж цілі як і ви, тому не бачу сенсу на неї огризатись лише через те, що вона більшість організації прийняла на себе.

      Видалити
  7. Слава Героям! - Тим, що були на марші!

    ВідповістиВидалити
  8. От я прочитав все це так пильно... Ну так, ультрамодні парки, файери, кроси НБ, нові грізні аватарки - це все круто та класно. Але от зайшла мова про політику. Що зможе сотня, навіть три сотні людей, коли в них, скажімо, немає виходу на ті ж органи міськради? От уявіть - зібрались би ми несанкціоновано. Через півгодини там би були беркутівці та інші мусора всякі-різні. А коли ПРАВильна людина подає заяви на проведення маршу, коли все це підстраховується нормальними діячами від політики, а не дуже мутною Шиловою - то це добре. Наприклад той же Галілей, що балотувався по ЛеніНСькому району. Я з ним спілкувався, і виявилось, що людина лояльна до правих ідей, до чистоти раси... Дійсно, на таких акціях немає місце політиці, але присутність нормальних політиків там необхідна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Галілей не лояльний до правих поглядів))
      Погано з ним спілкувався.

      Видалити
  9. Крути! Багато народу зібрали!

    ВідповістиВидалити
  10. А що там робила Шилова і Оксана Томчук?

    ВідповістиВидалити
  11. Позаполітичною акція не може бути апріорі.
    Свавілля йде саме з політики. Те що кожну людино можна купити, продати, засудити і відібрати квартиру в центрі Києва. Боротися тільки за Павліченків і не бачити всього іншого - це тушити пожежу з одного боку хати.

    ВідповістиВидалити
  12. Марина Ермакова12 січня 2013 р. о 13:01

    Я одного не можу зрозуміти, чому написали на останнє фото те що я знаходжусь в "ОБЩИНЕ" Євреїв. Це якась несенітниця. Я справжня Українка!!!!

    ВідповістиВидалити
  13. я был на акции в Киеве, ни одного слова про "явкакойтопартии" и т.д., ни одной попытки поднять флаг(хотя скорее представители правых организаций были) ни одного неодобрительного выкрика, всё было чётко и ПРАВильно, мне есть с чем сравнивать, снимите розовые очки, представители от партий и правых организаций ррешали там очень мало и чуть сами не спровоцировали как кто то написал "передрались"...

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ