понеділок, 28 жовтня 2013 р.

Націоналісти прибрали сміття в парку

27 жовтня 2013 року, в рамках періодичних сезонних еко-акцій, “Студентська Свобода” Січеслава організувала прибирання одного з парків відпочинку в своєму місті.

Парк Живих і Мертвих – ось яку назву має місцина, на яку сьогодні висадились десантом студенти-патріоти. Колишнє місце поховання для сотень військовиків та репресованих режимами СРСР та нацистською адміністрацією нині перебуває в скрутному стані. Колись його намагались облаштувати цигани, які оселились неподалік, але їх запал швидко вщух. Після смерті головних ромал-ініціаторів благоустрою, парк перетворився на хащі. Саме тому сьогодні і було проведено прибирання центральної частини парку. Усього волонтерами “Студентської Свободи” було зібрано понад 15 мішків сміття (на фото лише їх частина).

 Попри розклеєні завчасно оголошення про недільне прибирання, жодного місцевого мешканця не було. Перехожі активно цікавились заходом, але долучитись до добровільної праці ніхто не забажав, окрім двох хлопчиків-школярів зі спортивної школи. Однак, залишимо питання свідомості громадян на їх сумлінні. А от щоб нагадати чиновникам про їх прямі обов’язки, під стінами районної ради був проведений невеликий флеш-моб, відео з якого згодом буде додано.
 

 
 
  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ