четвер, 17 липня 2014 р.

Терористи підбили пасажирський літак - 295 загиблих

В Донецькій області було збито пасажирський літак, який йшов в напрямку Куала Лумпура. Загинули 280 людей і 15 членів екіпажу.
Про це "Українській правді" повідомили джерела.
"О 16-20 зник зв'язок з малазійським пасажирським літаком "Malaysia Airlines", який йшов з Амстердама на Куала Лумпур на висоті 10 тисяч метрів над територією Україні в межах міжнародного коридору", - повідомив співрозмовник.
"Він упав в районі пункту Грабово, який контролюється бойовиками", - додав він.
У підприємстві Украерорух "Українській правді" повідомили, що знають про цю ситуацію, але попросили за коментарем звернутися до Державної авіаційної служби.
На сайтах, які відстежують літаки, цей рейс "завис" над вказаним місцем
У свою чергу радник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у своєму Facebook написав, що літак був збитий з комплексу "Бук".
"Щойно над Торезом терористами з люб'язно переданого Путіним зенітно-ракетного комплексу "Бук" був збитий цивільний літак Куала - Лумпур - Амстердам. Сьогодні вранці місцевими патріотами було зафіксовано переміщення цього комплексу з боку Тореза в Сніжне", - повідомив він.
"Він летів на висоті 10 тисяч метрів. Загинуло 280 пасажирів і 15 членів екіпажу", - додав він.


Станом на 18:50 Украерорух почав розслідування падіння малазійського літака на території України, передає Інтерфакс-Україна
Між тим Російські ЗМІ та терористи практично одночасно повідомили про те, що збито транспортний літак Ан-26 ВПС України.

Так раніше було збито літак АН-26, який йшов на висоті понад 6 тисяч метрів.
За словами Дмитрашковського, з техніки захоплено дві вантажівки.
Тоді, відповідаючи на питання "Української правди", Дмитрашковський підтвердив, що у тій частині знаходиться зенітний ракетний комплекс "Бук".
"Але він неробочий. Решта, що працюють, знаходяться на інших стратегічних об’єктах", - зазначив він.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ