пʼятницю, 4 жовтня 2013 р.

Сьогодні в Січеславі В'ятрович презентує нову книгу


Історик Володимир В’ЯТРОВИЧ завершив своє чотирирічне дослідження архівних таємниць української історії ХХ століття, що зберігалися у сховищах КҐБ. І тепер на основі розсекречених документів він розповідає про минуле України 1918–1991 років.

Для презентації книги автор підготував спеціальну лекцію «Олена Вітер: історія життя в історії століття, історія століття в історії життя».

«Ця книга, – розповідає В’ЯТРОВИЧ, – зустріч із минулим. В книзі 700 сторінок, 74 роки, 66 історій, 391 фотографія і набагато більше людей та ситуацій, котрі дивляться на читача зі світлин та архівних документів. Разом вони складають образ українського ХХ століття: часу, коли світ по-справжньому відкрив для себе Україну та українців, століття, коли творилося обличчя України».

Готуючи цей проект, Володимир В’ЯТРОВИЧ у 2011–2012 роках видав дві книжки із серії про минуле України на основі таємних архівів КҐБ. За першу книгу автор отримав премію імені Василя Стуса, а тижневик «Коментарі» назвав працю бестселером листопада 2011 року. У 2012 році «Історія з грифом "Секретно"» увійшла до десятки найпопулярніших книжок у мережі книгарень «Є», короткого списку рейтингу «Книжка року», а також отримала відзнаку Національної спілки письменників України.
Презентація відбудеться 4 жовтня о 17-й годині в приміщенні музею «Літературне Придніпров’я» за адресою: м. Дніпропетровськ,
пр. К. Маркса, буд. 64.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ