четвер, 10 жовтня 2013 р.

ФК "Карпати" зробив червоно-чорні прапори офіційною символікою клубу

Віднині червоно-чорний прапор набуває офіційного статусу у символіці футбольного клубу "Карпати".

Про це зазначається у зверненні, яке з'явилося на офіційному сайті клубу.
"Нагадаємо, що червоно-чорні барви використовувалися львів’янами у сезонах 1996/1997 років, також футболісти "Карпат" одягали червоно-чорну амуніцію на фінал Кубку України у 1999 році, коли грали проти київського "Динамо".


Нарешті, у 2010 році кольори повернулися у вигляді резервної форми ФК "Карпати". А вже з наступного чемпіонату червоно-чорна смугаста форма нарівні із зелено-білою знову буде використовуватися в офіційних поєдинках гравцями "Карпат".

Для тих же, хто вважає використання патріотичної символіки "політикою", якій не місце на трибунах, повідомляємо: така атрибутика аж ніяк не суперечить спортивному характеру змагань, а навпаки.

Наш клуб ніколи і за жодних обставин не відмовиться від того, чим пишалися наші діди і батьки, а тепер пишаємося ми, галичани - нашою самобутністю, етнічним колоритом, незламним духом боротьби", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, під час матчу відбору на ЧС-2014 Україна - Сан-Марино у Львові використовувалися такі прапори, а FARE розцінила дії фанатів, як расистські та нацистські.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ