четвер, 28 листопада 2013 р.

УВАГА! ЗАКЛИКАЄМО НА МАЙДАН ДО «ПРАВОГО СЕКТОРУ»

Українці!

З першого дня листопадового Майдану, ми, українські націоналісти, беремо активну участь у всіх його заходах. Але, для того щоби увиразнити Націоналістичну позицію і переломити хід подій на користь нашого народу, на Майдані Незалежності ми оголошуємо акцію на під назвою «ПРАВИЙ СЕКТОР».

Ми переконані, що тільки одним «запалом молоді», «позитивним настроєм» і танцями під патріотичні пісні змінити ситуацію в Державі не вдасться.

Тому 28 листопада о 17.00 ми, українські націоналісти, розпочинаємо заходи по мобілізації всіх громадян України, котрі сповідують Національні ідейно-світоглядові принципи.

Наші цілі:

    Провести мобілізацію, об’єднання та структуризацію тих патріотів, які ставлять перед собою завдання не тільки примусу антиукраїнської влади до підписання Угоди про асоціацію з ЄС, але й готові на революційний чин по ліквідації режиму внутрішньої окупації.
    Перетворити події на Майдані Незалежності не просто на громадський протест, але й на центр Української Національної Революції.
    Унапрямити патріотичний потенціал не тільки на боротьбу «проти», але й «за» Національну державність українського народу.

Ми поважаємо дії опозиційних політичних партій, громадських активістів, студентських страйкомів, які своїми методами ведуть боротьбу з антиукраїнською владою, але, при цьому, усвідомлюючи, що цього замало для вирішення питання Буття Нації, ми засвідчуємо свою націоналістичну позицію. Це наше Право і ми будемо його відстоювати до кінця!

Ми закликаємо всіх націоналістів та патріотів долучитися до нашої акції «Правий сектор»! Ми звертаємося до всіх тих, хто може надати будь-яку підтримку акції із закликом активізувати допомогу Національному Майдану. Потрібно все – ресурси людські та матеріальні, їжа, теплий одяг, друк та інформаційна підтримка.

Влада – не дає нам жити, ми – не дамо їй панувати!

Геть режим внутрішньої окупації!

Слава Національній революції!

 Оргкомітет Акції «ПРАВИЙ СЕКТОР»

Контактні телефони:
093 649 48 18
099 040 24 70
067 704 87 23

Джерело

1 коментар:

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ