понеділок, 28 квітня 2014 р.

Буря оплесків, завіса впала чи 51 чергова сесія міської ради

Сьогодні пройшла дуже цікава 51 чергова сесія міської ради на якій були присутні фізично в залі 75 депутатів, а зареєстровано - 82 із 120. На цій сесії вирішували два дуже важливих питання про ліквідацію КП "Муніципальна гвардія" та КП " Центр містобудування, архітектури, землеустрою, та кадастру" Дніпропетровської міської ради. Це всього лише маленька частинка змін, які просила активна громада міста після перемоги "Революції Гідності" . 
Депутати від "влади", пропонували не прибирати ці начебто важливі КП. Казали, кому не подобається назва "Муніципальна гвардія" її можна замінити на іншу назву, але структуру залишити. В мене це викликало сміх - все, що нам запропонували змінити по структурі, яка приймала активну роль в боротьбі проти патріотів міста - це ЗМІНИТИ НАЗВУ!

З приводу іншого КП ( "Містобудування і т.п.") відбулася гаряча дискусія на 45 хвилин, з проханням навіть поїти на перерву, (під час голосування перерва була відхилена, але раптом настав обід, а регламент порушувати не можна, і всі дружньо пішли відпочивати).

Чим займалися депутати в комісіях при підготовці цих питань - ніхто не знає. Але цей монстр корупційних схем, котрий утворився 2010 році з трьох інших КП, і до сьогодні вправно носить золоті яєчка в ПР за різноманітні дозвільні документи, дуже потрібен громаді міста. "Ні не можна так взяти і прибрати його...ви про людей подумали ?" Ось так.
Жваве обговорення - перерва - і 65 депутатів повернулися на свої робочі місця. Голосування ... і жодне КП не ліквідовано. Буря оплесків, завіса впала.

Також на цій сесії я дізнався про те, що в навчальних закладах почали вішати портрет Удода з ПР, замість дошки відмінників. Під час обговорення було вирішено, що Удод не є державним символом України і Куліченко пообіцяв розібратися з образами Удода з ПР.

"Батьківщина" втратила ще один голос в раді, була виключена з фракції Галина Булавка, яка примудрилася при живий Юлі очолити виборчий штаб кандидата у президенти, одіозного регіонала Юрія Бойка:) Який жах - стільки років разом, а тепер "Батьківщина" залишилась в п'ятьох.

Цікава сесія. Дякую депутатам меншості за те, що вони хоч винесли ці питання на голосування. Можливо, не вистачило політичної волі до кінця дотиснути два важливих питання. Можливо, все повертається на місця свої... хоча ні, всі залишились на своїх місцях. І почали навіть портрети розпихувати по освітніх закладах. Приватна армія "МГ" продовжує існувати, а кошти із КП "Містобудування і т.п." будуть і надалі слугувати не зрозуміло кому.
                                                           взято із Facebook Кирило Дороленко

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ