вівторок, 13 травня 2014 р.

Олег Тягнибок - завтра у Дніпропетровську

В середу 14 травня до Дніпропетровська завітає Олег Тягнибок.  Зустріч з кандидатом у президенти від ВО «Свобода» відбудеться у великій залі Будинку профспілок  (пр. Карла Маркса, 93 ) о 18:00.

На заході можна буде особисто задати запитання Олегу Ярославовичу (усно або через записки) та поділитися власними думками.

Повну програму кандидата можна прочитати тут. У ній викладено основоположні зміни в правоохоронній, оборонній, економічній, медичній, судовій та інших сферах.

"Розпочати реальні, а не декларативні дії з інтеграції України до євроатлантичних структур безпеки: очистити владу та силові структури від агентури Москви; знешкодити фінансовані РФ підривні організації; погасити осередки сепаратизму; нейтралізувати територіальні претензії до України; забезпечити виведення російських військових баз з української території; негайно реформувати та розбудовувати ЗС та ВМС України." 

"Ухвалити антикорупційний Закон про контроль не тільки доходів, але й видатків державних посадовців та членів їхніх сімей.
Запровадити в кримінальному законодавстві принцип "що вища державна посада, то вищий рівень відповідальності за скоєний злочин"."


Окремо програму можна буде отримати і на зустрічі з Олегом Тягнибоком.  Також волонтери-свободівці роздаватимуть  настінні календарі, газети, плакати та анкети для  патріотів. 

Приходьте з друзями, сусідами та родичами!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ