пʼятницю, 30 травня 2014 р.

У Царьова невідомі патріоти забрали фабрики




















Вчора близько 20:00 до Дніпропетровської паперової фабрики на вул. Каспійській 2 увійшли близько 30 осіб у масках і захопили адмінприміщення. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу нардепа Олега Царьова.
За його словами, відбулося рейдерське захоплення підприємств.

"З метою уникнення жертв директор фабрики Сергій Кучеренко попросив не чіпати нікого з людей. Нападники розкрили адмінбудівлю, вилучили електронний ключ, змусили директора показати територію фабрики. Шукали систему віпдеоспостереження. Директору було сказано, що вони нові господарі фабрики і що завтра в 12:00 потрібно прийти для переговорів з новими господарями", - повідомили у прес-службі Царьова.

Зараз невідомі повністю контролюють Дніпропетровщину паперову фабрику.
"За схожим сценарієм відбулося захоплення та Дніпропетровського хлібокомбінату № 2 по вулиці Ростовської, 141 . Його директор Ірина Рибальченко вже була вдома, коли охорона повідомила, що підприємство окуповано чужими людьми в камуфляжі. На комбінат їй потрапити не вдалося. Загарбники назвалися охоронним агентством. Єдине, що пояснили загарбники директору - це те, що завтра о 9:00 будуть юристи і з ними їй потрібно буде говорити. Міліцію нові "охоронці" на територію не пустили", - сказано у повідомленні.

Крім того повідомляється, що за таким же сценарієм діяли невідомі і на агропідприємстві "Дзержинець" - вони увірвалися на територію підприємства і окупували його. Директор викликав міліцію, але йому відповіли, що це нові господарі.

Водночас, за даними джерел, йдеться не про захоплення, а про стягнення ВТБ-банком. Всі згадані підприємства є банкротами через заборгованість російському ВТБ-банку, який вже не один рік судиться з поки що нардепом.
За версією Бориса Філатова, Царьов продав свої активи фірмі, зареєстрованій на Маршалових островах, яка, в свою чергу, передала підприємства невідомим наразі бізнесменам.  


Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ