суботу, 7 квітня 2012 р.

Обережно! "Звірі" в парку Глоби

Ця замітка мала вийти декілька днів тому, але мені все не вистачало часу. Вважаю за потрібне попередити тих, хто не знав про цих "звірів". Читайте далі, і самі все зрозумієте. 
Одна з багатьох аналогічних історій сталася у парку Глоби 4 квітня 2012  біля всім відомих "Млинців" (місце, де білій людині була замовлена ​​дорога ще в тому році). Близько 22.00 стався черговий напад на білу людину, з боку дюжини осіб кавказькоії національності. Під час нападу недалеко проходив один з активістів місцевого руху за прізвиськом Сірий, його обуренню не було меж, тож він благородно й сміливо заступився за скривдженого хлопця.


 Нерівний бій, але відвертий. Бій за ідеали по життю, проти агресії з боку чужинців. Була перемога і поразка. Перемога в тому, що він бився за себе і націю, а поразка  - в кількості. Ніхто вже не вступився за "борця за справделивість".   Виступаючи один проти десятку агресивних та сильних  чужинців Сірий залишився живий, але трохи пом'ятий. Сподіваємося,  відчуття  того, що він зробив правильно та по совісті, не залишивши чужого хлопця в біді - полегшить його біль від кулаків "звірів".

Брати, будьте обережні в парку: ніхто не застрахований від агресії, навіть дівчата (траплялись сумні випадки).


Наша влада нічого не вирішує, правоохоронці охороняють їх права, а не наші.  Проте дії кавказців роблять своє, з кожним днем ряди таких відчайдухів, як герой нашої розповіді, ростуть. 


Слава Україні!

Келебрант Доминатор

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ