вівторок, 30 квітня 2013 р.

На фестиваль, присвячений Хвильовому, запрошують волонтерів із Дніпра


12-13 травня у Харкові відбудеться літературно-мистецький фестиваль «Метрополія свідомого життя», присвячений видатному українському письменнику Миколі Хвильовому.

Гостям фестивалю пропонують зануритися в атмосферу вуличних перформенсів, взяти участь у квестах, послухати відкриті лекції Оксани Забужко й Тамари Гундорової, взяти участь у літературних дискусіях та наново відкрити для себе Хвильового й культуру Харкова.

«Наша мета - активізувати Харків як місто Хвильового, прочитати його ідеї та образи в ландшафті міста. Ми хочемо через мистецькі дійства та звучання Слова знову наповнити простір міста звільненим від стереотипів духом Хвильового, який і сьогодні неминуче ставить людину перед вибором», - зазначають організатори фестивалю, до числа яких належать Рух добровольців «Простір свободи», видавництво «Смолоскип», ХНУ ім. Каразіна, Харківський літмузей.

Вхід на всі заходи фестивалю - вільний.

Дніпрян запрошують не лише як гостей, а також пропонують долучитися до команди фестивалю в якості волонтерів. Всі охочі можуть отримати детальнішу інформацію за тел.: 050-451-91-31.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ