понеділок, 30 грудня 2013 р.

Байкотуємо ПР!

Янукович і Партія Регіонів не має совісті, її давно замінила жага влади і грошей. Вони калічать невинних людей і перекреслюють наше європейське майбутнє. Вдаримо по найдорожчому для них – грошам.
Зробимо так, як запропонував директор “Яндекс-Україна” - порядні люди мають бойкотувати представників влади і Партії регіонів, зокрема не спілкуватися, не протягувати руки, не брати участь у заходах за їх участі.
Від сьогодні і до відставки Януковича, ми оголошуємо персональний бойкот владі та Партії Регіонів:


1) Максимально уникай співпраці з владою та членами Партії Регіонів. Наприклад, в Броварах інтернет-провайдер відключив Беркуту інтернет.

2) Не сплачуй або затримуй сплату податків

3) Зніми депозити і закрий поточні рахунки в банках сім’ї Януковича, членів Партії Регіонів: Всеукраїнський банк розвитку, Унісон-Банк, ПУМБ, Ренесанс-Кредит, CityCommerceBank, Актив-Банк, Форум-банк, ТАС (список неповний, перевірь свій банк!). До речі, зняття депозитів це ще водночас гарний спосіб захистити заощадження в нинішніх умовах.

4) Не купуй товарів виробників, які належать регіоналам. Не обмежуйся загальновідомими товарами (Конті, Life, Норд), взнавай та поширюй інформацію про бізнес регіоналів у твоєму місті.

5) Поширюй інформацію про твій бойкот серед друзів, у соціальних мережах і у публічних виступах. Для багатьох людей, що ще не приїхали на Майдан, бойкот стане посильним способом спротиву

Мета нашого бойкоту:- зменшити кошти, що прямо або непрямо йдуть на утримання “Беркуту” і тітушок- змусити членів Партії Регіонів вийти з цієї злочинної партії

Разом – сила! Нижче - список посилань: назви підприємств та закладів від ПР. 


http://bit.ly/BoikotSpysok - повний бойкот-список
http://bit.ly/BoikotPrint - плакати/стікери для друку
http://bit.ly/BoikotStickers - замовити друк стікерів
http://bit.ly/BoikotLogos - усі логотипи
http://bit.ly/BoikotAndroid - Android додаток
http://bit.ly/BoikotVK - VK група
http://bit.ly/BoikotForm - список неповний? повідом нам кого тут бракує заповнивши форму

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ