понеділок, 30 грудня 2013 р.

Толерантна Україна

              У сучасному світі боротьба з расизмом, дискримінацією, ксенофобією та нетерпимістю вважається одним із першочергових завданням держави. І справді - наша держава в даній системі координат має доволі такий гарний імідж.         
 Міністерство освіти і науки України затверджує програми по збільшенню кількості іноземних студентів в Україні. Більшість іноземних студентів в Україні отримує знання російською мовою. Міністр освіти вважає, що закон про мови буде сприяти збільшенню іноземних студентів у вищих навчальних закладах України та розвитку університетської автономіїю. Також, Табачник доручив керівникам вищих навчальних закладів збільшити прийом іноземних громадян у порівнянні з попередніми роками. 
            Статистика свідчить, що все більше іноземців прагнуть навчатися в українських вишах.
Наразі найбільше в Україні навчається студентів з Туркменістану (10 тис. 452), Китаю (3 тис. 180), Російської федерації (2 тис. 878), Індії (2 тис. 627), Йорданії (1 тис. 943), Марокко (1 тис. 189).
Здобувають освіту в Україні багато студентів з Туреччини (1 тис. 4), Молдови (885), Сирійської Арабської Республіки (936), Ірану (679), Ліван (459) й Тунісу (463) тощо.
Також за українськими знаннями їдуть з В’єтнаму (369) і Пакистану (162) 
В останні роки збільшилась кількість студентів із Туркменістану й Ірану, натомість зменшилась із Росії, Китаю, Сирії і Йорданії.
Водночас, спостерігається зменшення іноземців, які навчаються в українських вишах І-ІІ рівня акредитації (так, протягом 2009-2010 років навчалось 332 осіб, а наразі – 110).
Все це звичайно позитивно відбивається на фінансовому положенні університетів, оскільки іноземці сплачують за навчання в два рази більші суми ніж українські студенти. Але, давайте подивимось на це з другого боку? Подивимось на поведінку осіб кавказьких національностей.

Нещодавно із моїм знайомим стався один випадок, який яскраво продемонстрував нахабність кавказців. Він зайшов зі своєю подругою у ліфт  ТЦ "Мост Сіті", також з ними ще були 2 дівчини. У ліфті знаходилось 5 осіб кавказької зовнішності віком від 19 до 21 року. Вони почали вигукувати: «Тьолочкі, тьолочкі захадітє, нє бойтєсь. Ідьом гулять!». Далі почали чіплятись до дівчат. Моєму товаришу сказали: «Ти прям как султан, сразу с трьома ходішь...». На що він відповів: «Я не султан, а козак». Далі вони почали розстібати йому сумку і висмикнули з карману куртки жовто-блакитну стрічку. Після цього він їм сказав забрати від нього руки.
Така  поведінка є непоодиноким випадком в Україні. Відомі випадки бійок студентів іноземців з українцями у гуртожитках та нахабне залицяння кавказців до наших дівчат прямо у стінах університетів, коли поміж іноземців неможливо пройти. 
Не хочу сказати, що всі іноземні студенти ведуть себе нахабно, але кавказці завоювали собі славу пихатих і агресивних. Силовий метод боротьби з ними є небезпечним, оскільки відразу почнуть закидати расову дискримінацію.
Коли ти говориш що ти не любиш кавказців, то відразу толерасти заявлять тобі, що ти нацист, фашист і для повного букету - ще й расист. Дуже сумно дивитись, коли наші дівчата зустрічаються з неграми чи кавказцями. Можливо, причина в українських хлопцях? Можливо, ми - українські чоловіки  - не влаштовуємо наших українських дівчат? Питання залишається відкритим. Потім ці кавказці забирають дівчат з собою і вони стають «кавказькими полонянками». А українців з кожним роком стає мене і менше.

Суспільство стало занадто толерантним, і ніхто не зважає, що біла раса зникає. Наше міністерство надалі збільшуватиме кількість іноземних студентів і тим самим допомагатиме знищувати український генофонд, піддаючись на політику мультикультуризму, яка так тішить теперішню світову жидократію.
Хочу, щоб всі запам’ятали 14 слів Девіда Лейна і одну з його заповідей. Отже 14 слів Девіда Лейна – «Ми мусимо за будь-яку ціну забезпечити існування нашого народу і майбутнє для білих дітей» і його заповідь №21 – «Народ, що дозволяє чужинцям, людям іншої раси, жити в себе, зникне. Так може зникнути і вся Біла раса, яка і зараз вже є досить таки невеликою частиною людства».


Cлава Україні!
Спеціально для "Якщо не ти, то хто?",
Roland

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ