понеділок, 17 березня 2014 р.

Січеславці відвідали Крим вдруге (відео)

Ми продовжуємо цикл статей, про те, як ми підтримуємо Крим. Доїхали до Криму вдруге)

Представники Штабу національного захисту передали допомогу українським військовим у Криму. Попри те, що ситуація із проїздом до півострова залишається напруженою, січеславські патріоти знаходять можливості підтримати наших солдатів.
15 березня активісти побували у відомій військовій частині А4515 біля аеропорту Бельбек. Поспілкувавшись із керівниками частини, представники штабу закупили необхідне спорядження: дроти, ліхтарі, супутникові антени та інше необхідне приладдя. Командир Юлій Мамчур повідомив, що солдатам навіть вдається знаходити спільну мову із росіянами, обстановка у частині була спокійна.



Активісти Штабу побували у Севатополі. У переддень так званого референдуму він кишів російськими прапорами та георгіївськими стрічками. Дніпряни зуміли домовитися із «зеленими чоловічками» - представниками самооборони, які блокують військову частину ВМС у Севастополі, та передати українським солдатам продукти. Загалом передали близько 700-800 кг харчів


На в’їзді до Криму з боку с. Чонгар встановлені три блок-пости. Всіх, хто проїжджає на півострів перевіряють: дивляться документи та перевіряють багажники автівок. При виїзді з Криму, наша група помітила, що до кордону з півостровом стягується військова техніка. На під’їзді до Чонгару близько двох годин стояла нерухома кількакілометрова колона із автомобілів – переважно вантажівок. Водії були налаштовані агресивно, вочевидь, втомившись від очікування. На блокпосту нам повідомили, що дорога тимчасово перекрита. Дещо із розмов вдалося зафіксувати (на відео присутня ненормативна лексика). Після нетривалого очікування та перевірки нашої машини, група благополучно повернулася додому. 




автор ЗО

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ