вівторок, 6 серпня 2013 р.

КавунКонтроль. Акція № 3

Під палаючими променями серпневого сонечка активісти «Якщо не ти, то хто?» впевнено долають, не покладаючи рук, ніг та клавіатур, різноманітні МАФи – наливайки та кіоски, в яких злі орки-продавчині відпускають неповнолітнім алкоотруту та слабоалкогольні пійла.


І сьогодні, 6 серпня, відбулась третя акція під секретною назвою «КавунКонтроль». 
   
  Активісти «Якщо не ти, то хто?» вирушили на пошуки найсмачнішого кавуна в місті. Жага до смугастого ягоди привела їх на Парус, де, в провулку Парусному, 42 – Д вони почули зовсім випадково, як молода людина, візуально схожа на неповнолітнього, говорила по мобілочці та виявила бажання втамувати спрагу «Лонгером» - слабоалкогольним напоєм. 


Звісно ж, поціновувачі безалкогольних кавунів не змогли пройти повз потенційного правопорушення та відправились за молодою людиною, яка попрямувала до кіоску. Зафіксувавши факт порушення статті 156 КУпАП (продаж злощасного «Лонгеру» відбувся і документи не вимагались), активісти «Якщо не ти, то хто?» познайомились з молодим покупцем, який дійсно виявився неповнолітнім та переконали його в тому, що кавуни смачніше за будь-який алкоголь.



Розчулений до глибин душі, анонімний юнак погодився залишитись з пошуково-кавунною групою активістів та почекати приїзду міліції. Поки всі чекали міліцію, акт купівлі Найкращого Кавуна був здійснений і згодом відбулася спроба викрадення кавунчика. Невідомий зухвало вихопив в активістів кавун та побіг у невідомому напрямку, але його вдалось наздогнати.
    
Міліція прибула порівняно швидко. Наряд на чолі з капітаном міліції Лукяненком Олександром Сергійовичем оперативно зреагував та унеможливив усі вірогідні спроби знищити речові докази. Продавчині у присутності свідків було продемонстровано кінострічку – номінант на Оскар – «Страх і ненависть в провулку Парусному Або Порушення статей КУпАП». 


Після перегляду кінострічки вона радо погодилась піти в відділок міліції, куди вирушили і активісти, несучи в собі тепло та радість від зїденого кавуна.  

Після написання пояснень всі свідки, поняті, кавун та журналісти були відпущені. Ніхто нікого не бив та ніхто ні на кого не тиснув. Щодо факту продажу було відкрито адміністративну справу, номер якої ми дізнаємось згодом.






Правий Гном, спеціально для
«Якщо не ти, то хто?». 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ