середу, 7 серпня 2013 р.

Успіхи «Мовного Нагляду» від «Якщо не ти, то хто?»

Група активістів «Якщо не ти, то хто?» в рамках діяльності ініціативної групи "Дріжджі" влаштовує ревізії у громадських місцях відпочинку та закладах харчування. І має свої успіхи.
Після того, як адміністрація закладу «Coffee Life» у ТРЦ «Дафі» довела, що їх заклад відповідає усім нормам чинного мовного законодавства, Здобули таку ж схвальну оцінку мовних експертів заклади для харчування «Пузата Хата» на Привокзальній площі.

   


29 липня, перевіряючи вищезазначений заклад, патріоти мови залишили в книгах скарг  закладу свої пропозиції щодо обслуговування українською мовою. І от, сьогодні результат – перевіряючи свою перевірку (хіхі, тавтологія) наші активісти впевнились – що закладі їх побажання було прийнято до уваги! При чому ще три «Пузаті Хати» (плюс ще дві в ТРЦ «Мост – Сіті» та на вул. К. Лібкнехта,1.) обслуговували клієнтів як належить, державною мовою. І це, безперечно, робить репутацію цих місць для громадського дозвілля. 




   
  Залишається лише побажати, щоб ці успіхи були незрушені та стабільні, а також – щоб персонал та адміністрація мережі закладів «Пузата Хата» завжди обслуговувала УСІХ покупців українською, а не лише тоді, коли лакмусовим папірцем для увімкнення режиму «Ukrainian» стає українська мова клієнта чи його вишиванка.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ