понеділок, 11 лютого 2013 р.

Завтра - пікетування прокуратури на захист Дмитра Реви


Сьогодні всі вже забули про  вибухи в Січеславі 27 квітня минулого року. Постраждалі наче вилікувались, правоохоронні органи в стахановський термін знайшли "терористів", а    прокурори по телебаченню відзвітувалися "що всі винні будуть сидіти". Тим не менш,  на двох із обвинувачуваних  - Просквіріна  та Реви до сих пір немає суттєвих доказів їхньої вини.

До таких висновків прийшли правозахисники та учасники ініціативної групи "4Reva" (За Реву!), які близько півроку намагаються витягнути Дмитра Реву з-за грат.

Приєднатися до їхньої боротьби можна завтра, 12 лютого о 14:00 на пікеті біля обласної прокуратури (пр.Карла Маркса, 38).

У планах пікетувальників:  звільнити безпідставно звинуваченого у "пособництві" організаторам терактів  Дмитра Реву та притягти до відповідальності держслужбовців, які  винні у фальсифікації матеріалів справи проти нього.

Долучитися в соцмережах можна у вк і фб.


На "Якщо не ти, то хто?"  вже був опублікований публічний лист Дмитра Реви "Чому я?". Ми точно не знаємо, хто влаштував вибухи в Січеславі і навряд дізнаємось, проте вважаємо за потрібне дати можливість висловитись тим, хто немає виходу на бодай якусь аудиторію  через ЗМІ.

Онука Чучупаки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ