четвер, 7 лютого 2013 р.

У Львові знову підпалили офіс ПР

У Львові невідомі скоїли черговий підпал офісу регіоналів. На цей раз постраждав офіс Личаківської районної організації Партії регіонів.


Про пригоду йдеться в заяві Львівської міської організації партії.

"Вночі 5 лютого по вулиці Липова Алея у Львові було вчинено черговий підпал приміщення, що орендується під офіс Личаківської районної організації Партії регіонів у Львові", - сказано в заяві.

Як зазначено в документі, за минулий рік підпали також траплялися в офісах регіоналів у райцентрі Стрий та Львівської міської організації Партії регіонів.

"Але жоден з цих випадків знищення і пошкодження майна Партії регіонів не розслідувано належним чином, не установлені та не покарані відповідно до закону винні в підпалах", - сказано в заяві.

У той же час у відділі зв'язків з громадськістю ГУМВС у Львівській області повідомили, що з заявою про підпал в офісі по вул.Липова Алея в міліцію звернувся приватний підприємець, а не якась політична сила.

Зловмисники розбили вікно в приміщенні і кинули запальну суміш. Вогонь у приміщенні загасили співробітники Державної служби охорони, які приїхали за викликом.

Як розповіли в міліції, за цим фактом ведеться розслідування.

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ