неділю, 10 березня 2013 р.

Смолоскипний марш на честь Шевченка (ФОТО-ВІДЕО)



Січеслав вшанував Тараса Шевченка дружньою ходою різних організацій під палаючими смолоскипами.

Спочатку старше покоління під строчки Шевченка попускало сльози і позаламувало руки  - ну все як завжди. Не обійшлося без пафосних промов про велета духу і т.п.

Та після години мук наше покоління-таки отримало те, чого чекало – смолоскипного маршу! Зарядилися вже звичними речівками, запалили смолоскипи – і рушили  від молодого Шевченка до місця, де мав би бути старий.


Місцева влада протягом двох років його «реконструює». Почалося все з виділення близько 2,5 мільйонів грн., а закінчилося – знесенням постаменту. Його відсутність на звичному місці свідчить про нецільове використання коштів владою.

І хоча сьогодні не маємо одного Шевченка в місті – ми маємо іншого,  молодого.  Націоналісти можуть  назначати точку збору при зустрічі або на побаченнях саме тут : )  

"Якщо не ти, то хто?" дякує усім, хто прийшов на марш та усім, для кого такі акції -  не час похизуватися та пропіаритись, а просто час відпочинку душі у приємному колі друзів та соратників.







5 коментарів:

  1. Цікаво))) А чотири роки тому, коли УНГ започатковувало традицію смолоскипних маршів на День народження Великого Кобзаря, "Свобода" забороняла своїм партійцям в ньому брати участь))))) Деякі з них тоді таємно на марш прийшли)))))) Тепер же самі свободівськеі прапори))))) Українським місця вже майже не залишилося... Молодці))))

    ВідповістиВидалити
  2. Свобода комусь там не до вподоби ? Щось там забороняла , нирки патріотів від ментів на той час берегла . Може і так а може і ні . Та як там небуло : беріть зброю у руки на яку вистачить сміливості та покажить що ви краще за Свободу . Так ВО Свобода на цей час занапто толерантна . Маю надію що поки що толерантна .

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ