пʼятницю, 5 квітня 2013 р.

В Січеславі залигали "Лукашенка", "Назарбаєва" та "Януковича" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Такого в Січеславі ще не було! "Путін", "Лукашенко","Назарбаєв" і "Янукович" на Європейській площі та ще й з бричкою!

Саме таким чином намагалися донести зміст вступу України до Митного Союзу засобам масової інформації та пересічним жителям патріотичні сили Січеслава.

Міська влада офіційно не заважала, проте організувала на площі презентації спортивних шкіл міста, аби   у натовпі акція пройшла менш помітніше. Вийшло, що не бажаючи того, влада допомогла - нас побачило ще більше народу!:)

Що збирається робити Медведчук? Вішати лапшу на вуха!

Нинішні учасники Митного Союзу тягнуть бричку з "Царем Путіним". Поруч - "Медведчук".
А позаду - тягнеться "Янукович"...
У Лукашенка така акція б не відбулася. А  в нас ще довго дозволятимуть?

Ніхто не очікував, а на акції воскресла "Наша Україна". Ще й притягнули з десяток прапорів з собою. На них, як на запроданців біло-синіх, дивилися зухвало й з подивом, але не виганяли. Таки є у націоналістів почуття делікатності. Вразили і прапори "Фронту Змін", так давно їх не було видно... :)

Співаємо гімн





Живий Дніпропетровський спорт:) Виставка спортивних шкіл міста. З розмови одного з презентерів виставки дізналася, що їх збирали терміново за добу.  Блиск золотих кубків з нашою бричкою виглядали доволі дисгармонійно.
А ось жовто-блакитні байдарки.  На подібних чотири січеславки здобули золоту медаль на останніх Олімпійських іграх. Вони - чинеєдині зі спортсменів, для кого настало покращення - Янукович минулого року врочисто подарував їм квартиру на Лівобережному.

І наостанок приємне: один з тренерів, дізнавшись, що я прийшла з акції, привітався "Слава Україні!". Таки і серед спортсменів, підневільним міській раді,  є наші!:)

Онука Чучупаки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ