пʼятницю, 7 серпня 2015 р.

У Січеславі презентовано проект «Молодіжна бібліотека на Мініна»

В міської раді був презентований новий проект «Молодіжної бібліотеки на Мініна». Це перша зустріч була в форматі ознайомчої презентації.
Сама презентація розроблена співробітником Центральної міської бібліотеки - Артемом Земляним. Артем зазначив - "Що коли Працювали над проектом, планували зробити таким чином, щоб привабити молодих людей. Зокрема, продумали зону спорту, де можна займатись йогою та зону відпочинку зі зручними меблями, щоб можна було почитати книгу. Буде у бібліотеці і мультицентр з екраном та проектором, що дасть можливість проводити різноманітні презентації, тренінги та лекції. Він додав, що не зважаючи на все технічне оснащення бібліотеки, звичайно ж книга у закладі буде на першому місці."

 В бібліотеці вже працює  он-лайн сервіс, де читачі зможуть в коментарях бронювати книжки. Схема дуже проста - залишаєте коментар на фото з книгою, яка Вам сподобалась. А далі - завітайте до бібліотеки та заберіть своє замовлення. Дуже просто та зручно! 

Закінчити проект планується до кінця цього року, його будуть втілювати у бібліотеці на вулиці Мініна, 5в. На сам проект місто виділяє 800000 грн. на редизайн приміщення та закупівлю нової техніки.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ