середу, 9 травня 2012 р.

"Шавки" зробили ще один крок до дестабілізації в місті

Всі ми знаємо про один з найкращих малюнків правих на набережній ім. "Жідоколмика", який радував наші очі більше року. Але так, як він тішив наше око, так він і муляв очі шавкам Січеслава. Вони всіляко намагалися знищити цей малюнок.

 До свята Дев'ятого травня "невідомі патріоти" вирішили оновити шедевр правого образотворчого мистецтва, а також додати трохи свого.

За одним із джерел, робота була завершена, і білий прапор знову "майорів" над Дніпром, а напис "Слава Роду" прийняв жовто-блакитне забарвлення. На прапорі з'явився напис "З.С.Ж."

"Саме так і повинен виглядати правильний український прапор"
На протилежній стороні було зроблено напис "Слава Україні" разом із гербом нашої держави, та  державний прапор. 

Було витрачено достатньо зусиль для реставрації. "Невідомі патріоти" були задоволені зробленою роботою.

Але вранці все кардинально змінилося: "Шавки" вирішили перетворити набережну по-своєму.Але прийшовши на місце, вони здивувалися, що малюнок, який вони "спотворюють", оновлено. Напевно, в їх хворій голові цей план щодо знищення всіх правих стріт-артів у нашому місту визрівав давно.

Зараз замість епічного твору мистецтва, на набережній красується символ "вироджуваного малюнка". Було знищено напис "Слава Украине" і герб. Залишився тільки прапор.



Ми стерпіли знак "пацифізму" на готелі "Парус", потім з'явилася "161" - ідейна стаття КК України, та всяка купа подібних малюнків по місту. Але зараз вони зачепили щось наше, рідне. Вони спокусилися на наші символи, вони замахнулися на нашу віру.

Хлопці! Скільки це триватиме в нашому місті Січеславі? Скільки ми будемо давати жити на "розслабоні" шавкам? Чи ми дочекаємося, що в Січеславі, в місті, який славиться своїми правими по всій Україні, "шавки" почнуть витирати ноги об білу людину?

Час перетворюватися на моноліт, який зупинить і переможе всю нечисть!

P.S. Хочу до дати один відомий вислів: "Кожен художник, який зображує небо зеленим, а траву блакитною, повинен бути підданий стерилізації". Адольф Гітлер.

Келебрант Доминатор

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ