вівторок, 29 травня 2012 р.

Безкоштовні майстер-класи з бізнесу

1 червня у Дніпропетровську проходитимуть безкоштовні майстер-класи для представників малого та середнього бізнесу міста.

Про це повідомили в управлінні регуляторної політики та підприємництва Дніпропетровської міської ради. Захід для підприємців проходитиме на базі Дніпропетровського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України з 11.00 до 16.00 (вул. Гоголя, 29, 3 поверх).

Паралельно у трьох аудиторіях експерти та спеціалісти з управління бізнесом з-поміж іншого розпровідатимуть підприємцям про ефективні технології та інструменти ведення бізнесу, ділитимуться своїм досвідом. Цього дня планується провести 9 майстер-класів, на яких буде висвітлено близько 30 тем. Отримані знання допоможуть підприємцям більш конструктивно підійти до вибору напрямків підвищення ефективності своїх компаній, зберегти робочі місця. По завершенню лекцій кожної із тем будуть проведені круглі столи за участю членів координаційної ради з питань розвитку підприємництва, на яких розглядатимуться питання покращення бізнес-клімату у місті, зазначають в управлінні.

В рамках заходу проходитиме виставка “Кращі сервіси для малого та середнього бізнесу”, на якій будуть представлені технології та інструменти підвищення ефективності компаній, а також інструменти розвитку та навчання їх співробітників, додають в управлінні.

Організатором майстер-класів для підприємців є управління регуляторної політики та підприємництва Дніпропетровської міської ради в рамках підтримки програми розвитку середнього та малого бізнесу. Це вже другий цикл майстер-класів. Перший відбувся у грудні минулого року, тоді захід відвідало понад 300 підприємців міста.


Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ