неділю, 27 травня 2012 р.

Перемога чехів в хокеї суперечить політиці мультикультуралізму

Перемога чехів в хокеї суперечить політиці мультикультуралізму. Думаєте, це жарт? Помиляєтесь - це вже реальності сьогодення ліберастії...
Ви колись бачили ,як себе поводить капризна вагітна жінка?Так це 1/100 від розгнівного педераста)))

За заявою організаторів чемпіонату, чехи не мали морального права обігравати в матчі за третє місце збірну Фінляндії на тій підставі, що це суперечить політиці мультикультуралізму провадженій Європейським Союзом. Неполіткоректна перемога чехів привела до того, що весь п’єдестал пошани був зайнятий представниками однієї - слов’янської - народності, що неприпустимо в ситуації внутрішньополітичної європейської ситуації. Відмовитися від бронзи на користь збірної Фінляндії чехів вже закликали парламентарії Норвегії, Швеції, Данії та Франції. Як повідомляє міжнародне агентство новин Reuters, парламент Чеської Республіки переніс слухання з цього питання на 28 травня.

Набагато рішучіше були налаштовані деякі члени Європейського парламенту, які в ультимативній формі зажадали від прем’єр-міністра Чехії Петра Нечаса відправити у відставку міністра спорту республіки і негайної передати медалі призерів чемпіонату представнику фінської збірної. В іншому випадку Чехії загрожує залишитися за бортом наступного чемпіонату світу з хокею, який буде проведений в 2013 році в тих же країнах, що і зараз - у Швеції та Фінляндії.

«Чехи створили з фінами точно так, як вчинив торік норвезький терорист Андерс Брейвік, напавши на беззахисних дітей в молодіжному таборі. Вони вони свідомо усвідомлюючи що творять , навмисно виграли у фінів з рахунком 3:2 на їх полі в Хельсінкі. Крім того, що вони злочинно вчинили так всупереч політичному устрою Європейського Союзу, вони порушили і морально-етичні підвалини нашого суспільства, обігравши господарів у них же вдома, чим, безумовно, принизили всіх фінів. Така перемога має явні ознаки екстремізму», - заявив член фракції Європарламенту «Альянс лібералів і демократів за Європу» Моно Тонто (Mono Tonto).

Міжнародна федерація хокею з шайбою (International Ice Hockey Federation, IIHF) виступила з різкою критикою вимог Європарламенту, нагадавши про те, що спорт є сполучною ланкою між різними країнами і знаходиться поза політикою і над нею. «Це якийсь абсурд. Давайте зажадаємо у негрів програвати в баскетбол представникам європеоїдної раси. Адже це теж не політкоректно, що чорні краще білих в баскетбол грають», - прокоментував вимоги європейських депутатів представник Росії в IIHF Владислав Третьяк.

Однак, при удаваній абсурдності вимог, вони цілком укладаються в політику соціального і культурного лібералізму, яку послідовно проводить Європейський парламент. Тому, швидше за все, чехам доведеться розлучитися з бронзовими нагородами цього чемпіонату світу і проявити себе на світовій хокейній першості в наступному році.


источник

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ