неділю, 11 листопада 2012 р.

Шизофренія "червоних"

В Січеславі нещодавно вийшов номер місцевої газети з висвітленням такої "патріотичної"  події, як встановлення пам'ятного знаку жертвам від рук  вояків УПА. В газеті промайнули фраза про те, що місто захопили фашисти і відверті напади на ОУН-УПА.
 
 Про подію редакція  «Якщо не ти, то хто?»  дізналась відразу після виходу цієї газети. Нам прийшлось попотіти, аби знайти оригінал, відсканувати його і скинути на блог.



Можу сказати наступне: провокація, яку зробили ці «червоні упирі» не дала результатів. 
Вони розраховували, що  патріоти міста будуть намагатися перешкодити  встановленню "знака"  перед  виборами і це призведе до "шкандалю",  але ж  ні - здоровий глузд переміг. 





«Невідомі патріоти» виїхали відразу після 28 жовтня на місця злочину :)  Знайшли місце, виявилося, що "табличка - знак" кудись зникла (це підтвердило  наші думки про провокацію). Вважаю це ганебним, коли «червоні упирі»  дозволяють собі ставити такі знаки в нашому місті - Січеславі. Громада повинна реагувати на такі процеси вкрай негативно і зупиняти такі заходи ще в зародку.

Келебрант Доминатор

4 коментарі:

  1. Кел,ну ти в курсі!що громада нашого міста складаєтся з бидла якому на все плювати

    ВідповістиВидалити
  2. Мда, у большевиків черговий маразм і напад запору думки))))))) Громада Січеслава сміється над червоноперим бидлом і тими його підспівувачами які вважають її бидлом)))

    ВідповістиВидалити
  3. Ох....якась маячня ця газета.

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ