пʼятницю, 16 листопада 2012 р.

Straight edge як ліки від рабства

Довідка:
Straight edge (скорочено sXe) — субкультура,
прихильники якої  сповідують   відмову від алкоголю,
тютюну,  наркотиків, розбірливість
у статевих зв'язках. В деяких течіях
  sXe до списку табу включені  м'ясо, кофеїн,
та медикаменти (лікування лікарськими засобами обмежене).
sXe – три простих англійських букви , але для когось це вже сенс життя . Всі ми були свідками  й учасниками пробіжок за здоровий спосіб життя, які відбувалися в Січеславі на протязі останніх двох років. Спочатку їх влаштовували хлопці з автономного опору, потім формат передерли воркаути, але це все не те...
 sXe– це більше, ніж просто ідеологія, це реакція здорової молоді на ту інфекцію, яку  заносять  в тіло нації  держава і  розбещене суспільство. Я знаю багато людей, які не проти здорового способу життя,  але навіть залюбки палять ( що найцікавіше - знаючи про ту всю шкоду, яку приносить нікотин). Жахливо спостерігати, коли цю "паличку смерті" сосе майбутня «мама». "Чому в лапках?" - спитаєте ви,  та тому що така тварюка не має права на існування, коли  пускає під відкіс життя  чи здоров'я ще ненародженої дитини! Вони дуже люблять оправдуватись, говорячи про те, що скоро кинуть і беруть під сумнів ідеологію sXe.   Мовляв, що ти собі голову всякою фігнею забиваєш ? Для мене такі люди - ходячі, безмізкі тварини, не здатні на щось розумне.

Алкоголь – менш шкідливий для організму, ніж нікотин. Проте на нього і легше підсадити людину: багато хто полюбляє пососати пивка або (ще куди гірше) випити коньяку. Це результат багаторічної праці всих тих дядь, яким вигідно бачити, коли здорова нація спивається і перетворюється на стадо рабів.  Рабів, яким потрібно тільки хліба і видовищ ( на даному етапі видовищами можуть бути футбольні матчі). Такі люди – це заблукавші вівці, в яких немає пастуха.

Дякувати Богам, такий шлях обрали не всі:  вистачає доброї молоді, яка ще має здатність інтелектуально розвиватись. Саме вони є кандидатами у соратники цього руху. Ми,sXe–мани, маємо цим людям допомагати , а ті хто відкидає руку допомоги, нехай подихАють у тому лайні...

В останні роки націоналістичний рух на Січеславщині почав асоціюватись на більш широкій публіці з «хлопцями з ЗСЖ», а в більш тісному колі , х SXE ідеологією. Це дуже радує , але, на жаль, серед нас, націоналістів, все одно вистачає  телепнів, які вживають алкоголь.

В такому випадку цей тупоголовий  приносить шкоду всьому руху . Тому що всі люди, які його оточують, думають що всі націоналісти такі і саме це дискредитує ядро націоналістичного спротиву в очах пересічних українців. Ви будете здивовані ,але є й такі індивіди, які щиро впевнені у правильності своїх позицій, вважають вживання алкоголю нормальним. Таких треба викидати за палубу боротьби , бо вони як раз і є гнилими "шестерінками" у блискучому механізмі спротиву. Краще хай нас буде 10, аніж 100 , але всі будуть глибами, монолітами ідеології, за яку не раз проливали кров та навіть віддавали життя наші соратники.

Прикладом нам повинні служити такі хлопці,  як ІРА, у яких саме в їхньому статуті , "Зеленій книзі", гелльською по-білому прописане відношення націоналіста до шкідливих звичок :

«Питання спиртного для ірландського революціонера взагалі не повинне існувати:

"Добровольцеві важливо також зрозуміти, що розпивання спиртних напоїв і надмірне вживання алкоголю таїть в собі реальну небезпеку. Значний об'єм інформації ворожі сили і місцеві шпигуни отримали від тих добровольців, які вживали спиртне. Доброволець повинен знати, що п'яні розмови - це НАЙБІЛЬША ПОТЕНЦІЙНА НЕБЕЗПЕКА, що загрожує будь-якій організації. Для організації військової - це САМОГУБСТВО".

Ми покищо не ведемо збройної боротьби, але відповідальність наша не менша. Воювати на інформаційному рівні і шляхом власного прикладу набагато тяжче і відповідальніше.

Ще раз звернусь до п`ючої і палючої аудиторії блогу. Напевно, моя стаття викликала у вас  бурю  негативних емоцій, але я вам скажу, дорогі мої: перш ніж говорити за нас і виливати купу гною на таку світлу річ, як SXE ідеологія ,  подивіться, будь ласка, в дзеркало і запитайте себе чого ви досягли, від чого відмовились заради якогось світлого променю, який засвітив у тьмі розбещенності.

А потім вже побачимо, чия правда.

Спеціально для "Якщо не ти,то хто?"
ПіплХейтер

5 коментарів:

  1. Четкая Грань - это не только ЗОЖ. На мой взгляд это абсолютно два разных понятия. Если ЗОЖ - это просто отказ от никотина и алкоголя (плюс занятия спортом) для сохранения своего здоровья и здоровья своих детей, то sXe - это абсолютно иной взгляд на окружающий Мир. Ведь, на сколько я понимаю, те, кто "по иксам" не курят и не пьют не только потому, что это вредно, а в первую очередь потому, что индефицируют себя как борцов в Системной. А невозможно противопоставлять себя Системе, и одновременно с этим, покупать у неё же бухло и курево, отдавая ей свои деньги, которые она потратить на борьбу с тобой же. Это было бы по меньшей мере не разумно. Четкая Грань это отказ от рабского менталитета и потреблядского образа жизни не только в отказе от вредных привычек, а во всех аспектах жизни каждого отдельно взятого человека, проводя тем самым прямую линию между собой и пороками общества. Начиная от строгого следования своим моральным принципам и заканчивая максимальной независимостью от навязываемой извне информации в суждениях и поступках. К тому же нежелание жить под гнетом ЖОП в своей (если повезет) ипотечной конуре это не только показушные пробежки, это как минимум активное бойкотирование всего того мейнстимного дерьма, которое нас окружает.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. все верно , так и есть ,автор помоему это собственно и хотел выразить

      Видалити
  2. Вот ссылка на хорошую статью о НСсХе с сайта "Позитивных Правых"

    http://sxe.ukrright.info/index.php?q=content/%C2%ABns-straight-edge-%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B7-%D0%B6%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B8%C2%BB

    ВідповістиВидалити
  3. Повністю погоджуюсь, та і взагалі вже починає відверто бісити те, що коли приходиш на марші за ЗСЖ, а потім бачиш цю людину з пляшкою пива або чимось подібним - аж бісить, є бажання взяти биту та роз**ярити цій людині обличчя. Набридли вже ці двоособистісні тварі, які кричать "Пиво пойло для дебила", а потім підпадає під свої слова. Ці люди не достойні нічого в цьому світі, окрім як бути рабом.

    ВідповістиВидалити
  4. в овощном стаде бытует мнение что ЗОЖ,Кресты это всего лишь мода

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ