неділю, 23 грудня 2012 р.

Подвійні стандарти європейських демократів або Ян Буш показав справжнє обличчя СДПН


Фото з семінару в Дніпропетровську  22.12.2012
Сьогодні в молоді є чимало шансів потрапити на проплачені європейськими фондами семінари та тренінги, які повчають та розвивають  (а інколи начебто повчають) прогресивну молодь.

 Всі ці фонди є демократичними, а часом навіть ліберальними і цілком закономірно, що вони сповідують свої цінності. Ми стали свідками недемократичного і неліберального ставлення представників однієї з таких організацій до українського націоналіста, який був вигнаний з навчального семінару вночі в 15-градусний мороз.

21-23 грудня в Дніпропетровську пройшов семінар «Організація політичної  та громадської молодіжної роботи» від Форуму політичних консультацій (ФПК).  Голова  цієї організації  - Ян Буш - особистий референт генерального секретаря Соціал-демократичної партії в Німеччині (СДПН), який вже близько 15 років займається питаннями політичної освіти молоді у країнах СНД.

За  філософією Яна Буша (Jan Busch):
 якщо ти націоналіст,
значить ти не людина
Перед  тим, як організувати семінар, ФПК влаштували попередню  зустріч  з учасниками, аби переконатися в  їх компетентності (себто ліберальності). Декільком націоналістам все ж таки  вдалося   потрапити на захід. Але коли прийшов час представляти себе та свою діяльність, один з учасників націоналістичного супротиву  Дніпропетровська встав і чесно заявив, що займається пропагандою здорового способу життя, фізичним та військовим вихованням молоді та спілкується з представниками право-радикальної молоді.

Після того, як перекладач промовив слово мilitär (військовий), Ян Буш здивовано підняв брови з показовим обуренням. Але перша сесія пішла за розкладом, і лише після її закінчення   поважний соціал-демократ Ян Буш повідомив націоналісту, що той «має покинути готель негайно», випровадивши учасника українського супротиву  вночі з приміщення.

Безумовно, така поведінка спричинена страхом перед тим, що націоналіст міг якось  неліберально вплинути на інших громадських діячів, але це також можна розцінювати як принципову дискримінацію українського націоналізму. Якби український націоналіст встав і сказав, що він гей або трансвестит – його би навряд чи хтось вигнав (це ж порушення прав людини!).  А де ж в такому випадку справедливість та толерантність по відношенню до українських націоналістів? Виходить, ті, хто навчають демократії та європейським цінностям, не притримуються  їх та сповідують політику подвійних стандартів.

Коротка довідка про Яна Буша:
Ян Буш – особистий референт генерального секретаря Соціал-демократичної партії Німеччини, адвокат, до цього - співробітник депутата в німецькому Бундестазі, керівник проектів освітніх семінарів та референт в країнах СНД;
В 2003 році був вигнаний з Білорусі за антидержавну діяльність.
В 2005 році  - спостерігач під час виборів від ОБСЄ в Казахстані, Боснії та Герцеговині,, Україні та Азербайджані. 
Фото такої активної  в суспільно-політичному житті людини чомусь вкрай важко знайти в Інтернеті.

Ми вважаємо за необхідне привернути вашу увагу до толерантої Європи, яка терпима до мусульман і афроєвропейців, вигадує для дітей казки з жирафами  нетрадиційної орієнтації, а в той самий  час виступає проти  розвитку української національної свідомості.  Чи потрібні нам такі вчителі?

Онука Чучупаки,
Келебрант Домінатор

2 коментарі:

  1. Жодних ,так званих, "подвійних стандартів"... Їх стандарт,- це деградація, і винародження європейських націй, а до тих хто упирається вимиранню, у цих сатаністів нема й тіні толерантності.

    ВідповістиВидалити
  2. Шкода, що "націоналіст з Дніпропетровська" так і не загородив тій наволочі у щелепу(((( Ще не відросли у нас ікла...

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ