четвер, 4 квітня 2013 р.

ФСБ витратила на підривну діяльність закордоном до 10 мільярдів

За повідомленнями чекістських ЗМІ, після повернення нелегітимного Путіна у Кремль різко зросли витрати на російську пропаганду закордоном. Повна статистика засекречена, проте повідомляється, що витрати по лінії одного тільки «Россотруднічества» збільшилось з 2 мільярдів рублів на рік до 10 мільярдів. «Россотруднічество» займається координацією і керівництвом п'ятих колон Москви закордоном з числа т.з. «співвітчизників».
Окремою графою 2,6 млрд чекістське «Россотруднічество» отримає на «просування російської культури», з яких 2,1 млрд — на придбання будівель під кубла «російські культурні центри»,   а також 1 додатковий  млрд — на «освітні і молодіжні програми», зокрема «підтримку російської мови» (організація провокацій, як нещодавно в Латвії» з референдумами про «визнання російської мови як другої державної). Більше 1 млн. рублів ФСБ витратить на підтримку «російських шкіл» за кордоном, півмільйона — на закордонні могили кривавих російських завойовників і окупантів.

Чекістські шахраї і злодії вважають, що гроші на підривну діяльність за кордоном окупляться.

«Спеціальні програми, статті і фестивалі повинні будуть переконати жителів України, що «створення Євразійського союзу з Росією», тобто чергове закабалення українців росіянами і перетворення їх на рабів, «вигідно українцям», розповідають чекісти.

«І навіть якщо ми вкладемо в пропаганду цього 30 млрд рублів, нам повернеться в Україні за декілька років значно більше. Головне їх (українців) в цьому переконати», — повідав чекист-думак Саблін, додавши, що тільки по лінії «Россотруднічества» на антиукраїнську пропаганду в Україні ФСБ витрачатиме 983,5 млн. рублів в рік на рамках однієї тільки однієї витратної статті «Просування ідеї Євразійського проекту».

джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ