середу, 24 квітня 2013 р.

Нація понад усе


І на оновленій землі 
Врага не буде, супостата,
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.

© Тарас Шевченко

Є автономи, є політичні партії, є громадські активісти, є просто небайдужі до своєї нації люди. Скоро 2015 рік – рік місцевих і президентських виборів, до яких залишається все менше часу. Але вже давно, маю сміливість заявити, з часів помаранчевої революції, ходять чутки і про революцію, і про зміну влади. Правих цікавить лише час, коли саме ? Стоячи на наметах і спілкуючись з населенням, я помітив, що все більше і більше людей підходять  з такими запитаннями : а де зброю видають, коли буде революція?


Нація – це організм. Якщо організм  починає хворіти, вік вмикає свої захисні сили, від цього – збільшуються лімфовузли і починається утворення клітин, які допомагають організму одужати. Якщо клітини не в змозі допомогти організму, він помирає , нація – гине . Зараз наступає час «пік» для народу, невдоволення, а з ним і кількість клітин, які будуть допомагати організму , зростають.

 Болячка ще не повністю охопила організм нації, і ми, бактерії  добра, будемо робити все, щоб весь організм повстав на боротьбу з болячкою. Багато розумних людей говорять, що мітинги, акції, протести  - це просто  прийоми влади для того, щоб випускати пару невдоволення людей. Без сумніву, частково так і є.  Але машина  революції невдоволена таким маленьким випусканням пару, основна вибухова енергія  як раз залишається і це тільки відтягує час до вибуху.

 Багато людей говорять, що революція не потрібна , а ще більше тикають прикладом помаранчевої революції, начебто , он дивіться, тоді не вийшло , і зараз не вийде. Звісно, не вийде, якщо кожен  буде скиглити. Та коли прийде час, кожен здригнеться і почує голос нації , голос який буде закликати вийти і змінити усе на свою користь.

Не слухайте нікого, голос підкаже, що робити і до кого йти, голос природи відізветься у кожному тисячами дій. Ми – молоді, в нас грає кров, ми потребуємо корінних змін  і вони відбудуться. Головне: ні за що не відступати від своїх переконань, до самого загину. TRUE TILL DEATH . Смерть нас не лякає, бо згинувший  у боротьбі за націю потрапляє в священний Ірій.  Я послідовник великого і славного наРОДУ і бачу тисячі тому прикладів, коли наші пращури не раз давали відсіч всяким виродкам, які посягалися на нашу землю. Народ наш не спиняв боротьби ні на годину, ні на хвилину, ні на секунду.  

Під час Референдуму у 1990 році за незалежність України проголосувало 90.32 % україців (покоління, виховане у СРСР), на Майдані за різними даними було від 100 000 до  500 000  чоловік. Все циклічно, і наступний крок Українська нація зробить дуже рішуче, вийдуть мільйони, і бандовладі не допоможуть ні водомети, ні та мразота, що зветься беркутом, що стоятиме по ту сторону барикад.

Зараз ми стерпимо, промовчимо, задумаємося, але завтра коктейль Молотова буде говорити за нас. Голос справедливості пролунає на кожній вулиці, природа диктуватиме свої закони, і пара не вийде до тих пір, допоки остання гнила шестерінка у механізмі нації  не буде замінена. Будуть дуже жорстко покарані виродки, які служать системі і йдуть проти природи та проти своєї нації.

Ми, Покоління народжених у вільній Україні повстанемо проти гніту і у полум’ї  великого згарища народиться нова, вільна Україна. Україна буде вільною або безлюдною. Слава Україні!

ПіплХейтер

P.S. Дана ода українському спротиву містить певні перебільшення та пафос, проте, на нашу думку, автор має право бути почутим, адже"Якщо не ти, то хто?"  - платформа для націоналістів, які мають власний погляд.  Нагадуємо, редактори та автори "Якщо не ти, то хто?" не в усьому поділяють думки один одного (примітка редакції).

2 коментарі:

  1. народ законсервировали и загнали в рамки страха и закона.
    трудно будет людей собрать для революции, ящетаю

    ВідповістиВидалити
  2. Ще трохи такого "покращення" і ніяки "рамки" не допоможуть.

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ