пʼятницю, 26 липня 2013 р.

Почалася нова хвиля терору проти київських націоналістів.

Після невдалої операції "Колектори", коли було відзнято двох оперативників, разом з прізвищем та телефонними номерами, мусора-убивці трохи залягли і вирішили діяти "законними" методами.Впродовж місяця було сфабриковано майже десяток кримінальних справ, в основному відносно столичних свободівців.

Далі була Врадіївка.

Але все це нічому не навчило цих скажених собак системи.

Вчора було скоєно напад на Володимира Назаренка. За дуже дивних обставин хлопцю зламали щелепу. Ніби-то гопніки. Ніби-то битовуха. Але знову без фантазії і по уставу: Володя був на дачі, де, як відомо, всі всіх знають. Звідкись взялась машина з двома незнайомцями, чомусь вони вирішили вступити з Володимиром в діалог, чомусь бити стали після того, як дізнались, що звати його - Вова. Чомусь ніхто з односельчан незнайомих тітушок не впізнав. В цій історії є і позитивний момент, бо Володя по-суті відбився і не зважаючи на нерівні витримав атаку і не впав.

Маму Тамари Шевчук набирали невідомі і казали, що її дочка смертельно поранилась і вже помирає.

Батьки Богдана Тицького взагалі отримали смску з його номеру нібито їх хлопець вирішив скоїти самогубство. Ясно, що таких смс Богдан не писав. Вочевидь СБУшніки вирішили розважитись.

Також не можна забувати про активістів дорожнього контролю, одного з яких жорстоко побили цього тижня.

Отже готуємось до нових візитів колекторів, нападів в парадних, можливо ДТП.

Пам'ятаємо про засоби та навички самооборони. Забудьте про плеєр у вухах, старайтесь пересуватись не швидко, що б помічати деталі навкруги.

Попередьте рідних і близьких про провокації.
 
джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ