четвер, 11 липня 2013 р.

Напад на редакцію в Росії (відео)



Причиною виїзного протесту українських радикальних націоналістів стала історія пов'язана з редактором газети "Московский Комсомолец"(МК) Павлом Гусєвим. Він вивозив з Криму в Москву дівчат в сексуальне рабство.
Загалом "МК" - це брудна помийка КГБ та ФСБ. Ця газета здавна славилася замовними матеріалами Кремля супроти громадян Росії. Неодноразово ця газета виконувала роль цербера режиму - розміщувала брудні матеріали після яких росіян чекали обшуки та репресії.

Недивно, що редактор цього видання виявився пов'язаний з сутенерством та работоргівлею. Обурює, що він думав ця діяльність зійде з рук йому і в Україні. Але українські націоналісти діями показали хто хазяїн на цій землі!

Сорока на хвості принесла чутку, що усі хлопці успішно покинули територію РФ. Відтак славний похід в кращих традиціях українського козацтва можна вважати успішно завершеним. З того, що також відомо згідно чуток - акцію провели активісти з Півдня України. 

Частина людей пишуть підозри, що акцію проспонсорував хтось з конкурентів МК. Тут є важливий нюанс - Гусев дійсно схоже викрадав жінок. Це перше. Друге - це акція пішла суто на користь українській нації. Третє - використовувати війну між підарасами на користь українцям - найвище політичне мистецтво. Хоча насправді, коли є воля до дій, то все стає реальним і без надзусиль і коштів. Доїхати можна і автостопом, а сама акція не потребує ніяких надзусиль. Все реально за бажання.

Зі свого боку на разі ми докладемо усіх зусиль аби за сприяння народних депутатів України ця справа набула повного розслідування. І КГБ-шний виродок Гусєв поніс своє покарання.

Слава Україні.


Слава Героям. Бойовикам минулого. І славним бійцям сучасності!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ