вівторок, 10 вересня 2013 р.

Вілкули продовжують "гріти" коштами вірмен

В одної із статей вже писалося про схеми родини Вілкулів з Сарданяном та іншими. Зараз з’явилося чергова тема заробітку. Сарданян вчергове виграв тендер на ремонт дороги за 30 мільйонів.
Фірма "Весташляхбуд" виграла тендер і уклала угоду про ремонт доріг у Кривому розі на суму 29,81 млн грн.
Про відповідну угоду між управління благоустрою та житлової політики Криворізького міськвиконкому Дніпропетровської області повідомляють Наші гроші з посиланням на Вісник Держзакупівель.

Дві третині цієї суми – 19,91 млн грн. – піде на капітальний ремонт вулиці Мопрівська на ділянці від вулиці Окружної до вулиці Леніна.

До кінця року тут повинні влаштувати новий дорожній одяг, тротуари, досипати узбіччя, облаштувати зливну каналізацію та майданчик для зупинки автомобілів, тощо.
Решту 9,90 млн грн. виділять на поточний ремонт автошляхів міста в цілому. Перелік вулиць у тендерній документації не наведений.

ТОВ "Вестшляхбуд" входить у концерн "Веста" одеського бізнесмена Сурена Сардаряна, якого пов’язує багаторічна дружба і спільні бізнес-інтереси з криворізьким градоначальником Юрієм Вілкулом, а також його сином, екс-губернатором Дніпропетровщини, а нині віце-прем’єром Олександром Вілкулом.

З 2008 року "Весташляхбуд" отримало підряди від криворізької мерії та місцевих комунальних підприємств на 643,38 млн грн.

Єдиним конкурентом "Весташляхбуду" на обох тендерах було ПАТ "Криворіжіндустрбуд". Цю фірму заснували депутат Криворізької міськради від Партії регіонів Микола Земляний та його син Андрій. На першому тендері різниця пропозицій становила 3,5%, а на другому – 0,5%.

Названі компанії розігрують будівельні тендери регулярно


.
Лише за цей рік можна нарахувати сім держпідрядів на загальну суму понад 77 мільйонів: у квітні цього року конкурс на капітальний ремонт вулиці Купріна за 10,37 млн грн., у березні – три тендери на ремонт доріг на 36,32 млн грн., а в серпні – 17,08 млн грн. на капітальний ремонт об’їзної і 13,58 млн грн. на капремонт дороги на вул. Чумацький шлях.

джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ