пʼятницю, 27 вересня 2013 р.

Прем'єра українського фільму про всесвітньовідомого силача Івана Силу (ТРЕЙЛЕР)


В Україні вийшла стрічка режисера Віктора Андрієнка "Іван Сила", у якій розповідається історія життя та перемог закарпатського силового атлета Івана Фірцака-Кротона, більше відомого у світі за іменем "Strong Ivan". Творці наголошують, що це перший повнометражний широкоформатний фільм для дітей та підлітків за останні 20 років.  На жаль, інформації про прокат ніде немає. Видно, кінотеатри не збираються змінювати свій звичайний американсько-гуморово-екшновий репертуар.
19 вересня стрічку вже показали в Запоріжжі, 3 жовтня прем'єра відбудеться в Києві ( у кінотеатрі "Сінема Сіті", що у "Ocean Plaza".). Ми шукали на афішах кінотеатрів Січеслава, та жодної інформації не знайшли. 




Зірковий склад акторів: Дмитро Халаджи, Василь Вірастюк, Віктор Андрієнко, Ігор Письменний, Лесь Задніпровський, Ольга Сумська, В'ячеслав Гіндін, Борис Барський, Володимир Комаров, Богдан Бенюк, стронгмени Володимир Рекша та Сергій Конюшок. 

Зйомки проходили у Києві, Чернівцях, Кам’янець-Подільскому та на Закарпатті. Мова - українська, з англійськими субтитрами. У вересні фільм покажуть в канадському Монрелі.

Як повідомляє "Закарпаття онлайн" У 18 років Іван Фірцак став артистом чехословацького цирку і побував у 64 країнах світу, дивуючи всіх своїми перемогами. Він - чемпіон Чехословаччини з важкої атлетики та боротьби, чемпіон Європи з культуризму. 

За неймовірну силу він отримав прізвисько Іван Сила - Кротон. Іван Фірцак виграв чимало поєдинків з відомими борцями світу. З рук королеви Англії Іван Фірцак отримав шолом і пояс, оздоблені золотом та діамантами. Американська преса називала його найсильнішою людиною ХХ століття. У 1937 році у самому розквіті своєї слави він повернувся на Батьківщину

Фільм створено за мотивами книги Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили». Автори сценарію — Віктор та Ігор Андрієнки — письмові переможці «Коронації слова» 2012 року (І місце в номінації «Кіносценарії для дітей») за кіносценарій фільму «Іван Сила».

Раніше ми писали про ще одну українську прем'єру у вересні - стрічку "Поводир". Її вихід перенесено на невизначений час, зйомки ще не закінчились.



Онука Чучупаки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ