середу, 22 січня 2014 р.

ОПОЗИЦІЯ ОГОЛОСИЛА ПОВНУ МОБІЛІЗАЦІЮ

Опозиція скликає на 18:00 середи на Майдан Незалежності у Києві опонентів влади.
"О 18:00 всі – на Майдан! Після віча - хід центральними вулицями та подальші дії", - заявив Олег Тягнибок, якого цитують у Твіттері ВО "Свобода".

"100-відсоткова загальнонаціональна мобілізація. Всі на Київ, всі на Майдан! Сьогодні остаточно вирішується доля держави!", - заявив він
Тягнибок також заяив: "Смерті мітингувальників - на особистій відповідальності та совісті (міністра внутрішніх справ) Захарченка".
"Свобода" також поширила спільну заяву із "Батьківщиною" та УДАРом, у якій відповідальність за те, що відбувається, покладено на президента.
"Каральні органи перейшли межу. Чотири вогнепальні поранення в голову і шию в одного з убитих – це не самооборона, а зумисний розстріл мирних громадян. Безпосередню відповідальність за цей акт терору диктатури проти громадян несе особисто міністр внутрішніх справ кривавий вбивця Захарченко", - сказано в заяві.
"Лише негайне виведення із Києва спецпідрозділів МВС та внутрішніх військ, відставка міністра Захарченка, на руках яких кров українських громадян, і бригад кримінальників-"тітушок", які тероризують мешканців міста, може зупинити переростання конфлікту у смертоносну фазу", - вважають опозиційні партії.
"Усе, що буде відбуватися нині в країні, життя і безпека кожного громадянина, і смерть протестувальника – це особиста відповідальність Віктора Януковича, який протягом двох місяців ігнорував справедливі вимоги мирного протесту і своїми зусиллями переводить його в гарячу фазу", - додають опозиціонери.
За їхніми словами, "лише безумовне і негайне виконання усіх вимог народу є гарантією повернення ситуації в країні в мирне русло".

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ