пʼятницю, 10 січня 2014 р.

Мобілізація під Святошинським судом у Києві (збірка новин)

Мітингувальники заблокували Києво-Святошинський райсуд, якийвиніс вирок "васильківським терористам", під судом точаться сутички.
"Біля Києво-Святошинського суду "Беркут" жорстоко б'є протестувальників. Є інформація, що одному з протестувальників зламали ногу", - повідомляє ВО Свобода у Твіттері.
Народний депутат Едуард Леонов повідомив, що "спецбійці "Беркута" повалили його (Леонова) на землю та били ногами".

"У суді триває сутичка - мітингувальники намагаються потрапити до суду, суддю супроводжують співробітники "Грифону". Усі виходи Києво-Святошинського райсуду заблоковано мітингувальниками, розбудовано барикаду. Люди не пускають автозак. До суду підтягнулося 5 автобусів "Беркуту", - повідомила раніше Київська Свобода
Свободівець Павло Кириленко повідомив, що "біля суду "Беркут" бив усіх, навіть жінок. Люди отримали травми голови, ніг та колін".
Бійка під судом, який виніс вирок васильківським терористам
Бійка під судом, який виніс вирок "васильківським терористам". Із Твіттера "Свободи"
Пряма трансляція - тут.

Коротше так, ситуація на проспекті Перемоги, 109, де "зламані" автомобілі#автомайдан'у випадково заблокували автобуси з "Беркутом", розвивається наступним чином:

Зараз там вже близько 200-300 чоловік і 20-30 авто, є інформація, що підтягується ще декілька сотень людей на допомогу, з ними народні депутати. Блокувати їх збираються до тих пір, поки вони не знімуть свої маски і не покажуть посвідчення, адже є інформація, що саме вони сьогодні били активістів та журналістів біля Києво-Святошинського суду. 

Працівники ДАІ визвали евакуатори, але як вони евакуюють 30 зламаних авто невідомо :)))))) При тому, що там, якщо буде потрібно, можу "зламатися" ще десятки авто...Місце, мабуть, прокляте, нічого не поробиш. 

Прикол в тому, що на допомогу "Беркуту" ніхто не поспішає Народ налаштований рішуче, готовий стояти стільки, скільки буде потрібно, щоб виконали його чіткі вимоги. 

Прохання до всіх їхати на допомогу! Разом-сила! 

П.С. Нагадую адресу: проспект Перемоги, 109, навпроти Святошинського райвідділку. 

Прохання поширити!

ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ: http://www.ustream.tv/channel/vichekyiv



Автомайдановцы намертво заблокировали автобусы с "беркутом" на пр.победы 109 (между м.житомирская и м.святошин). кто не в курсе - сегодня снова были избиения "беркутом" протестующих возле суда. люди подтягиваются и говорят в лицо беркутовцам все, что накипело. требуют снять маски и показать лица. кто-то пробил автобусам колеса. один дядька ходит и приговаривает: "вы дочку мою били на майдане. я вам этого не прощу". 




Повідомляє Роман Шрайк




Люди, хто зараз в Києві! Революція робиться зараз - на пр. Перемоги, 109. Підтягуйтеся! Блокуйте негідників з "Беркуту", не випускайте їх!

Повідомляє Андрій Денисенко




Трансляції -


Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ