понеділок, 24 лютого 2014 р.

Не віримо! Люстрація!


Нашому міському голові Куліченко знадобився день, аби перейменувати площу Леніна в площу Героїв Майдану. Для того, аби йому не вірити, не потрібно бути Станіславським.


 "Якщо не ти, то хто?" пригадує, як страшенно довго патріоти міста прагнули перейменувати вулицю Косіора - одного з організаторів Голодомору. Ми мали у своєму розпорядженні і вирок суду, і закон підписаний Ющенком,  готові були проводити роботу з населенням та платити з власних кишень за білборди...На кону було мільйони життів проти комфорту пари тисяч бабусь, ностальгуючих за СРСР.  Та все одно наша кампанія провалилася - бо "дорого", бо "складно", бо бабусі,  і взагалі  - це не на часі.


Сьогодні Іван Іванович вже не хвилюється за інфаркти бабусь, що не побачать Леніна на центральній площі міста і добиває їх "контрольним" - перейменуванням площі в Героїв Майдану.

Не віримо!

Ми не дамо морочити голову дніпропетровцям усіляким "депутатам-хамелеонам", які при першій нагоді готові перефарбуватись у потрібний колір.
Які, коли батя їх покинув, готові крізь зуби слухати гімн України і позбавлятись прапорців ПР, аби лише залишитись "на плаву". 
Які мовчали під час арештів дніпропетровців, робили вигляд, що не помічають злочинів проти свого народу - нападів тітушок, видачу зброї тітушкам, підкиди вибухових пристроїв активістам...

Ми розправилися з головою, бо риба гниє з голови. Але за цей час, здається, риба істотно встигла згнити і з середини.

Ми відкриваємо список людей-посадовців-депутатів-держчиновників, які порушили закон чи мораль. Просимо долучатися до нас, відправляти імена та їх "героїчні вчинки" на пошту 
4u4upaka@ukr.net, готувати листівки  та реальні заяви до прокуратури, міліції, СБУ.
Тому що нам потрібне ДНІПРО БЕЗ ГНИЛІ!

1. Іван Ступак, організатор зухвалого нападу "тітушок" на мирних демонстрантів 8 травня, головний "наглядач" від ПР по області.
2. Олександр Вілкул -ставленик Януковича, головний підлабузник області.
3. Дмитро Колесніков - вихвалювач злочинних "народних дружин".
4. Віктор Бабенко - головний міліціонер області, який усіх покривав.
5. Олег  Царьов - навряд чи потребує коментарів.
6. Суддя Бібік - хабарник та підписувач багатьох злочинних вироків.
8. Іван Куліченко -міський голова, підтримав створення "народних дружин".
9. ...
Надихнутися можна на сайті Скоти.інфо, загальним  списком  у ФБ а також  робочим списком Бориса Філатова .

 Пишіть списки, діліться з друзями, додавайте в коментарі нові прізвища, адже ...

"Якщо не ти, то хто?"






1 коментар:

  1. Судья Бибик лишил мою семью с несовершеннолетним ребенком последнего жилья в пользу гражданина России жителя Тамбова Щепина. И не важно что мы не брали кредит, и не знаем того кто якобы брал кредит на строительство якобы именно нашей квартиры 8 лет назад . Вообще для этого подонка важны только Бабки, за них напишет Все!

    ВідповістиВидалити

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ