четвер, 20 лютого 2014 р.

У Дніпропетровську влада готує локальний Надзвичайний стан

Фото від 056
Попри оголошене перемир’я дніпропетровська влада вперто намагається всіляко ускладнити життя власним громадянам і спровокувати масові заворушення.


Як повідомили працівники Дніпропетровської обласної ради, близько 14 години до будівлі через бічний вхід було запущено і розміщено на 1-2 поверхах близько 250-300 «тітушок» під охороною близько сотні співробітників міліції.


Як повідомляють очевидці, білька сотень правоохоронців у бойовій амуніції зі щитами бігом прослідували від Дніпропетровської ОДА вздовж вулиці Чкалова до будівель ГУ МВС та Обласного управління СБУ. На зараз обидві будівлі знаходяться в потрійному кільці з правоохоронців у бойових обладунках зі зброєю.


Ще з вечора у офісах міського та обласного управлінь МВС заколочують вікна фанерними щитами. На зараз Дніпропетровське міське управління міліції нагадує мавзолей.


Крім цього, почалися відключення засобів зв’язку. Користувачі Інтернет засипають провайдерів, зокрема «Мегалінк» та «Вега», скаргами на відсутність передплаченого сигналу кабельних мереж Інтернет.


Проблеми в мережі вже торкнулися користувачів банкоматів. Як повідомляють у банках, зокрема, Приватбанку та КредитДніпро, частина їх банкоматів у Кіровському та Бабушкінському районах не працюють через відсутність сигналу в лінії.


Як зазначив Дніпрограду фахівець з глобальних комп’ютерних мереж, подібні відключення можливі лише на рівні регіонального провайдера Укртелеком.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ