вівторок, 3 липня 2012 р.

Тягнибок оголосив національну мобілізацію

Всеукраїнське об’єднання "Свобода" оголосило національну мобілізацію, щоб дати "відсіч агресорам".Про це повідомив лідер організації Олег Тягнибок у своєму блозі на "Українській правді".

"Окупанти відкрито пішли війною на Україну та українців. Оголошуємо національну мобілізацію. Дамо гідну відсіч агресорам. До зброї!

"Збір у Києві біля Українського Дому. Вже", - написав він о 18:40 у вівторок.

Олександр Аронець у Facebook пише: "На Європейській площі вже більше 100 людей! Серед них Олег Тягнибок та Михайло Іллєнко. Щохвилини підходять люди! Приєднуйтесь вже зараз!".
Фото Олександра Аронця


Тягнибок відсилає до відозви Юрія Іллєнка, який заявляв ще у 2010 році: "Єдиній надії нації – постінтеліґенції – відозва: "До зброї!"… Наша зброя – наш інтелект!".

"Можна ридати безкінечно. Схаменімося. Об'єднаймося. Кайдани порвімо! Як? Оголосимо добровільну мобілізацію всіх свідомих патріотів України до лав УПА… Української Повстанської Армії проти окупаційного режиму національного інформаційного простору", - закликав Іллєнко.

За його словами, "мільйони наших мобілізацій примусять наших із вами обранців у верховній раді подолати спротив окупаційної більшості (наші підписи просто деструктуризують ту штучну більшість, до якої сьогодні примусово введено чимало патріотів України) і прийняти "Конституційний Закон про національний інформаційний простір України".

"З обов'язковою статтею про те, що ексклюзивне право працювати в національному українському просторі належить державній мові України", - наголошував Іллєнко.

"Хочеш працювати російською, – будь ласка, як на Бессарабці, або в повітрі над Люксембурґом, або в казино – за зелені хрусти. І чималі. Хочеш англійською, ідиш, китайською, суржиком Вєрки Сердючки, – будь ласка, – відстьобуй від реклами, відкатуй від прибутків, плати за збитки. Ціну виставлятимемо ми – інтелект України – колективні власники національного інформаційного простору", - додавав він.

Джерело

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ