неділю, 15 грудня 2013 р.

Тридцять сребреників по-київськи

     До редакції "Якщо не ти, то хто?" надійшла цікава фотографія. Ось вона.
Це - відомість київських тушок від ПР за проведення "суточнава мєропріятія". Як бачимо, хоча в переліку подані імена та контакти 24-х осіб (бажаючим написати романтичного листа комусь зі списка - радимо ці безкоштовні сервіси: Київстар - http://www.kyivstar.ua/ru/kr/sms/ , МТС - http://www.mts.com.ua/rus/sendsms.php та Лайф - https://www.life.com.ua/sms/smsFree.html;jsessionid=113CBF436375D4B1E77EBFD338F9516F), реальну участь в поїздці до Києва взяли 17 овочів - тобто, "патрачєно" на них 10200 гривень за добу. Це - майже п'ятимісячна зарплатня "польового" соціального робітника (місяць - 2200 грн.), який навіжено бігає по своїй дільниці та займається проблемами неблагополучних родин та пенсіонерів. Цікава арифметика. 

     Як повідомляють нам, набір рекрутів для Хрестового походу на Київ з прапорами ПР перенесено на 17-19 грудня. За одну добу стояння на столичній Європейській площі всі отримають 500 гривень новенькими купюрами; себто, можновладці, аби розрахуватись зі своїми големами, "увікнули" "станок". Звісно ж, в майбутній економічній інфляції та кризі будуть винні опозиція та протестуючі. 
     Дотепний факт. З 17 орків, які тремтячими лапками розписались в отриманні чесно зароблених шести сотень гривень, освіченими, судячи з усього, є лише семеро. Слів "шестсот" та "шість сотен" немає в жодній мові світу (азірівку, як діалект, в розрахунок не беремо). Прогресуючому граматичному маразму в списку гумору додає і той факт, що хоча вірне написання слова "шестьсот" з'явилось вже з третьої спроби, інші "грамотеї" не збагнули тупо списати його в свої графи, вигадавши навіть двомовний гібрид "шість сотен". Микіля Янавіч, а вам ці "шість сотен" нащо?? 
     Дотепний факт № 2. Придивіться уважно до останніх двох отримувачів. Пан Титов та пані Толмачова, схоже, одне й теж обличчя. Принаймні, вражаюча ідентичність стилю слів, підписів та криваві оргії літер в обох рядках дозволяють з високою впевненістю зробити це припущення. Що ж, на закінчення нашого есе, ми вітаємо гермафродіта-андрогіна Титова-Толмачову з подвійним бонусом за однодобове вилизування ануса В.Ф. Янусу. Ура, таваріщі! 

Спеціально для "Якщо не ти, то хто?",
Патріот України 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ