понеділок, 30 грудня 2013 р.

Моя боротьба і шаурма.

      Здрастуйте, шановні читачі нашого медіаблогу. Колись влітку ми започаткували два проекти:  "КавунКонтроль" та "Пошуки найкращої шаурми". В результаті, ми все ж таки досягли того, що кулінари з горезвісних "Узбекских лепешек" отримали чималий штраф за незаконну торгівельну діяльність. Журналісти блогу, що займались цією справою, неодноразово відвідували Бабушкінський РВВС, де цікавились про хід адміністративних справ.

     І от, нарешті, мета - "максимум" виконана - "Узбекские лепешки" пішли в небуття і вже не зможуть більше "тішити" містян своїми ласощами сумнівного походження. Веселий жовтенький кіоск зачинено, а торгівельна площа здається в оренду. Отже, в активі маємо:
- Зниження небезпеки загоряння кіоску в самому центрі міста поряд з парківкою автівок;
- Зниження ризику захворювання на шлункові та травленнєві розлади;  
- Встановлення законодавчої справедливості та поповнення держбюджету;
- Прямі збитки чорним окупантам-імігрантам.

     Щодо збитків. Враховуючи людський потік на прилеглих вулицях та біля ТЦ "Мост-Сіті", зрозуміло, що принаймні 500 гривень в день за середньою ціною в 10 гривень за якусь "лепешку" з начинкою борцухи вторговували. Принаймні, черга коло цього кіоску періодично була навіть тоді, коли журналісти чекали міліціянтів. Це дозволяє сказати, що щомісячний грошовий струмочок десь в 20 - 40 тис. гривень більше ніколи не потрапить на невідомі примхи та забаганки ісламських братух-кулінарух. Звісно, що питати в СБУ, чи контролює вона сепаратистську діяльність іноземних діаспор (окрім викликів активістів Євромайдану на допити), смішно. А питання все ж є. Найголовніше з них - хто дозволив продавати неліцензовану, не перевірену СЕС їжу поблизу одного з стовпів юриспруденції - Апеляційного суду? Хто щомісяця брав "побори" з цієї торгівельної точки? Чому так спокійно почували себе горе-продавці в своєму негігієнічному кіоску без будь-якої документації?
     В нас поки що займатись таким контрольно-ревізійним патріотизмом можна без особливих проблем для себе. Лише пам'ятайте - не слід занадто розмахувати посвідченням журналіста перед гачконосим кулінаром чи називати свої контактні дані при порушниках. Також, і міліціянти не мають права казати опитуваним, хто саме викликав "102".
     Ми вітаємо себе з маленькою перемогою та бажаємо всім надалі підтримувати вітчизняного виробника, а не маленькі кіоски, в яких незрозумілі арабо-таджики торгують незрозумілими стравами, виготовленими за невідомою рецептурою з харчів таємничого походження. Пам'ятайте, що купувати в них товари можна лише в тому випадку, якщо цим продажем вони збиратимуть собі гроші на гігантський ісламо-корупційний "Тітанік", який мавпочки потім спустять на солону воду Чорного моря та попливуть на ньому геть - до себе в рідні гірські ущілини.

Спеціально для "Якщо не ти, то хто?",
Правий Гном 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ