пʼятницю, 27 грудня 2013 р.

Секс і місто по-січеславськи

     Як відомо, в усі часи професія "жриці кохання" двозначно розглядалась в соціально-суспільному дискурсі. Деякі люди є прибічниками легалізації та гуманного ставлення до "нічних метеликів", а дехто - навпаки, лінчує представниць цього виду діяльності (чи мистецтва?) з усією своєю аскетичною люттю.
     Позиція патріотів у цьому питанні однозначна - інститут родини та сімейних цінностей повинен бути наріжним каменем у розбудові Української Держави. В ідеалі, звісно, хотілося б, щоб кожен мав свою родину, в якій реалізовувася б всебічно, в фізичному та духовному планах. Але наразі ми маємо невтішну ситуацію з секс-індустрією, яка поставлена на конвейєр навіть в нашому напівсовковому місті.
     Нещодавно невідомі патріоти виявили секс-притон у самісінькому центрі міста. На вулиці Миронова, в одній з багатоповерхівок розташувалось "гніздечко бешкетувань", послуги бешкетування та пестощів у якому надавали не тільки українки, але й громадянки африканського континенту - з Тунісу та Алжиру. Ні для кого не секрет, що багато квартир у центрі міста є викупленими чи заорендованими саме під таке інтимне проводження часу. Відносно невелика ціна за ніч чи добу, порівняно непоганий комфорт, розбещуюча анонімність та оманливий  затишок - ось що дає змогу цим притонам користуватись попитом. А змогу вільно існувати їм дає найчесніша правоохоронна система країни.
     Отже, оминаючи "містечкові" міліцейські установи, до Голови СБУ та ГУ МВС України було скеровано запит - на якій правовій підставі функціонує ця "гаряча точка" та чи буде знайдено та покарано організатора борделю? З золотопогонного Олімпу заява була відправлена в звичайний райвідділок, до якого територіально належить адреса притону. Відповідь себе довго чекати не змусила.

Як бачимо, громадянка Іваниця нічого не порушувала, притонів не заводила і, відповідно, до кримінальної відповідальності не притягатиметься. Цікаво, що у відписці не зазначено, чи опитувались сусіди цієї веселої квартири та її справжні хазяї. Адмінпротокол, складений дільничним - це лише пара фінансових краплин на користь держави з стрімкого вирію брудних грошей.

Спеціально для "Якщо не ти, то хто?",
Правий Гном 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ