середу, 1 січня 2014 р.

Січеслав святкував 105-у річницю Дня народження Степана Бандери (ФОТОРЕПОРТАЖ)

      В перший день нового 2014 року патріотична спільнота Січеслава відзначила урочистою ходою ювілейну 105-у річницю з Дня народження Провідника української нації, борця за волю Степана Бандери. Колона з сотні людей пройшлася вечірніми вулицями Січеслава, вітаючи містян зі святом. Нижче - фоторепортаж з місця подій.


Колона з банерами, прапорами та гарним бадьорим настроєм рухається центральною аллеєю міста. 
Лунали гасла "Бандера, Шухевич - Герої України!", "Слава Україні - Смерть ворогам!", "Наша земля - наші Герої" та багато інших не менш яскравих патріотичних девізів. 

Проходячи повз міськраду, були запалені піротехнічні засоби, відео з якими з'явиться дещо потім:) Без провокацій та пригод колона дійшла до кінцевої точки маршу - пам'ятнику козаку Лазарю Глобі. 



Червоно - чорний прапор - символ боротьби. 


 Організаторами акції було виголошено святкові промови, після чого був організований "вільний мікрофон" для усіх бажаючих. 

Лунали побажання щастя та злагоди, поздоровлення, заклики йти пліч-о-пліч в повсякденній боротьбі за Українську Самостійну Соборну Державу; дехто декламував вірші.


Слід зазначити, що цього року прийшло майже вдвічі більше людей, аніж на тогорічний марш. Це дуже тішить, адже ми бачимо, що як би там не намагалась влада назвати наш край "антіфашістскім", січеславці були, є й будуть мати одне ймення - бандерівці! 

Зі святом!

Спеціально для "Якщо не ти, то хто?",
Правий Гном.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ