вівторок, 14 січня 2014 р.

У автомайданівців масово відбирають права

ДАІ вже вилучило водійські посвідчення більш ніж у сотні учасників недільного автопробігу до Межигір'я
ДАІ вилучила водійські посвідчення у більш ніж сотні учасників автопробігу до резиденції президента Віктора Януковича в Межигір'ї , який відбувся 29 грудня 2013 року. Про це заявив один з організаторів Автомайдану Сергій Коба.

"На сьогодні вже понад 100 випадків, коли відібрали права. Це переважно жінки та пенсіонери. Вже після автопробігу через кілька днів їх зупиняли даішники під надуманим приводом, просили документи. Забирали таким чином права і говорили: на вас було складено рапорт, що ви раніше не зупинилися, коли на Межигір'я їхали. І таким чином просто нахабно забирають права", – сказав Коба.
На автомобіль самого Коби виконавча служба наклала арешт, нібито за несплачені вчасно штрафи. Втім він стверджує, що давно їх оплатив.
Нагадаємо: в неділю, 12 січня, кілька сотень автомобілів Автомайдану вирушили пікетувати резиденцію президента України Віктора Януковича. Вони збиралися вручити "повістку" президентові в "народний суд", а також усім правоохоронцям, які стояли по дорозі на Межигір'я.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ