неділю, 12 січня 2014 р.

Січеславське віче 12 грудня (ФОТО)

Всупереч холодній та вогкій погоді, січеславське Народне Віче, що пройшло сьогодні, 12 січня, зібрало більш ніж 300 людей різних вікових та соціальних категорій. Було студентство, були молоді родини, велоекстремали, пенсіонери, небайдужі представники громади.

Під час виступів біля пам'ятнику Чкалова лунали заклики до відсторонення від службової діяльності заступника начальника ДМУ УМВС України в області Володимира Седлецького, який нещодавно звинуватив лідерів січеславської опозиції у найманні людей на Майдан та проплачуванні "натовпу". Нижче - трохи фото з мітингуючого Віче.
Після мітингу розпочалась хода до фірм, що належать регіоналам. Зазнали публічної обструкції відділення банку, інтернет-провайдера, кафе та салон стільникового зв'язку. Міліціянти щільно оточували ці об'єкти, захищаючи останні від народної думки. Зазначимо, що під час руху колони по центральним вулицям, ніхто з міліції рух не перекривав - цією функцією займалися активісти "Якщо не ти, то хто?" та самі громадяни.
Пікетування обласного офісу правлячої партії пройшло без провокації. Двері офісу були зачинені упродовж всього пікетування.









Джерело

Джерело

Джерело


Джерело

Спеціально для "Якщо не ти, то хто?",

Правий Гном. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Щоб вдалося опублікувати коментар, в графі "Коментувати як" оберіть функції ІМ'Я/URL або АНОНІМ